North IslandОстровът е на разстояние от 30 км. от столицата Махе.

Северният остров е място, представляващо съвкупност от лукс и простота, което цели да осигури най-доброто за неприкосновеността на личния живот, местоположение, настаняване, удобства и др.

Освен с места за настаняване, Северният остров разполага и с библиотека, магазини, център за гмуркане, централен площад, слънчев бар и спа център. Можете да плувате и да се печете на някой от 4-те частни плажа, да се гмуркате в кристално чистата вода, в която има видимост до 40 метра, да се насладите на приятен масаж, да се разходите из природата, да ловите риба, да карате колело, сърф, каяк, яхта, да огледате близките острови, да карате колело или да играете голф.

Сватбата на Клуни и Амал се превърна в светско събитие, решението им да прекарат месец на Сейшелските острови като че ли не учудва никого, не е и случайно, че изборът им е паднал върху невероятно красивия North Island, също така известен и като най-скъпия хотел в света.

Настаняване

  • Villa – 450 кв.м. (10 броя вили)

Плажът е само на няколко стъпки от вилите. Всяка вила разполага с голяма спалня и втора стая, която функционира като всекидневна. Докато вилата е заета предимно от един или двама възрастни, тази втора стая може да бъде превърната във втора спалня за деца. Вилата разполага с голяма баня и два душа, един от които е външен. Спалните са оборудвани с климатик. Плъзгащите врати откриват постоянна гледка към зелените площи и тюркоазените води на Индийския океан. Има сателитна телевизия, DVD/CD система и достъп до интернет, кухня, трапезария, самостоятелен басейн.

  • Villa North Island

Вилата, разположена на скала и откриваща уникална гледка от всеки ъгъл, включително и на изгрева, заедно с ненадминатия дизайн който предлага се откроява от останалите 10 вили. Входът е с живописни палми, откриващи гледка към плажа. Мостът, направен от дървени трупи води към спалнята и хола. Вилата разполага със спа на открито с изглед към Индийския океан.

Екстри

WiFi в стаята
Външен басейн
Подходящ за деца
Спа център
Стая с балконПозвънете ни на

02/ 444 8882

РАБОТНО ВРЕМЕ
понеделник - петък
9:30 - 18:00 ч.
© 2021 Infinity Travel. All rights reserved.