One & Only PortnoviПървият хотел от известната верига One & Only ще отвари врати в Европа на 01.10.2020 г.
One & Only Portnovi се намира на входа на дивият и красив Boka Bay – защитена идилия на Адриатическото крайбрежие на Черна гора, заобиколен от грандиозни планини и спиращи дъха гледки. Разположен е в сърцето на Которския залив и в непосредствена близост до Котор – част от обектите на световно наследство на ЮНЕСКО. One & Only Portnovi отрязява архитектурният стил на Венецианските палати с грандиозни фасади, величествени колонади, градини и внушителен брой от закртити и открити басейни.
 
Частният пясъчен плаж съперничи на най-красивите плажове на Средиземноморието.
 
Всички елегантни стаи, апартаменти и вили са така разположени, че гостите да могат да се наслаждават на величествените гледки на заобикалящите го пристанище, залив и планинини. Просторните стаи разполагат с модерна камина за хладните нощи, обширни бани с място за релакс, прозорци от пода до тавана и с тераса, където може да разпускате на фона на залива и планината.
 
One & Only Portnovi има потенциал да се превърне в една от кулинарните дестинации на Адриатическото крайбрежие, предлагащ куинарни преживявания от световна класа.
 
One & Only Portnovi е първият от веригата One & Only, който ще предлага Ghenot Espace, трансформиращо пътуване на детоксикация и презареждане на тялото по метода Ghenot към уелнес, съчетаващ най-новите научни постижения с най-доброто в китайската и традиционната медицина.
 
Ghenot Espace в One & Only Portnovi дава възможност да разберете какво състарява тялото и как да определяте нови
методи за положително подобряване на живота и благосъстоянието, което води до повишена жизненост. След начален етап на консултация и усъвършенстван диагностичен тест от медицински специалисти, може да получите специална програма, включваща хранителни консултации, детокс менюта, фитнес програми, определени спа процедури, дейности за облекчаване на стреса и други.
 
На територията на целия курорт са разпръснати множество външни и вътрешни басейни. Частният и уединен пясъчен плаж с изглед към залива с категоричният подпис на One & Only, както и освежаващите напитки и коктейли, крайплажни заведения за хранене предоставят ще ви дадат възможност да се насладите на релаксираща и спокойна обстановка.
 
Може да поемате на разходка по морската шир с яхта или моторна лодка, да се гмуркате или да плавате през тихите и чисти води на Адриатическо море. По време на престоя си може да посетите запазените средновековни градове като Пераст и Котор, очарователните острови „Our Lady of the Rocks”, както и непокътнати национални паркове.
 
На територията на целият курорт са налични разнородни активности за всички възрасти, включително детски кът и такъв за тинейджъри. Тенис клуб с 2 осветени корта предоставят най-добрите съоръжения за любителите на тениса от всяко ниво, докато съвременният фитнес център предлага частни уроци както и класове, и най-съвременните TechnoGymTM съоръжения. Също така може да се възползвате от разнообразни маршрути за бягане през изключително красивите пейзажи или от йога класове сред великолепната гледки към Boka Bay.
Екстри

WiFi в стаята
Външен басейн
Вътрешен басейн
Консиерж
Паркинг
Сейф
Спа център
Стая с балкон
Тенис корт
ФитнесПозвънете ни на

02/ 444 8882

РАБОТНО ВРЕМЕ
понеделник - петък
9:30 - 18:00 ч.
© 2021 Infinity Travel. All rights reserved.