Екскурзия Сингапур и о. Бали1 ден: София – Сингапур

Полет до София в 13:00. Пристигане в Доха в 17:50. Следва нощен полет до Сингапур. В 20:05 излита от Доха за Сингапур.

2 ден: Сингапур

Пристигане в Сингапур в 09:05 часа. Посрещане от фирмата партньор и трансфер до хотела. Настаняване в PARKROYAL ON BEACH ROAD **** (или подобрен) с удобно разположение, подходящ за пешеходна разходка. Сингапур е град с неповторима инфраструктура, идеално чисти улици и уникална транспортна система, където хармонично се преплитат китайската, арабската, индийската и европейската култура. Свободно време за разходка. Вечеря. Нощувка.

3 ден: Сингапур

Закуска. Днес ви очаква обиколка на част от забележителностите на града.

По време на обиколката ще разгледаме: сградата на Парамента, Националната галерия, парка Мерлион – един от символите на града.  Мерлионът е митично същество с глава на лъв и тяло на риба, което се смята за талисман и национален символ на Сингапур. В парка има две такива статуи. Височината им е повече от 8 метра, а от устата им тече вода. Продължаваме към Сингапурската ботаническа градина и градина с орхидеи. Крайна спирка на обиколката ще бъде Малката Индия. Идвайки тук, посетителите се потапят в един екзотичен свят с оживени улички, индийски пъстроцветни стоки и привлекателни аромати.

4 ден: Сингапур – о. Бали

Закуска. Свободно време до обяд. Трансфер до летището и полет до о. Бали в 15:45 часа. Посрещане от местната фирма партньор и трансфер до хотела. Настаняване в The Westin Resort Nusa Dua, Bali ***** или подобре. Вечеря. Нощувка.

5 ден: Бали

Закуска. Свободно време за плаж, развлечения или допълнителни екскурзии.

6 ден: Бали

Закуска. Днес ни очаква вълнуваща целодневна обиколка из острова. Първата ни спирка ще бъде традиционна балийска къща в Батуан, разположена на 15 километра от Денпасар, в регентството на Джаняр. Ще посетите една от къщите, в които живеят местните хора и прекарват ежедневието си всеки ден.

След това продължаваме към оризовите полета на Убуд. Разположен в Tegallalang, районът е известен с красивата си природа и традиционната напоителна система.

Обиколката продължава с посещение на плантация за кафе, където ще може да се докоснете до известното кафе Лувак. Ще научите какъв е процеса от засаждането на кафето де неговото сервиране. След невероятното кафе се отправяме към Кралския дворец в Убуд (Puri Saren Ubud). Изграден в традиционен балийски стил, дворецът е построен по време на управлението на Ида Йокорда Путу Кандел (1800-1823 г.) и е добре запазен от наследниците си. Продължаваме към гората на маймуните.

Завършваме обиколката с залез при прочутия храм в морето Tanah Lot.

Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

7 ден: Бали

Закуска. Свободно време за плаж, развлечения или допълнителни екскурзии.

8 ден: Бали

Закуска. Днес ни очаква посещение на храма Улувату – един от най-популярните храмове в Бали, посветен на богинята на морето Деви Лаут. Често местните го определят като „величественият храм на края на Земята“. Храмът се издига на височина от около 90 м. над водите на Индийския океан. Това е един от деветте важни храма в Бали, предназначени да го предпазват от зли духове. Освен това храмът е част от Sad Kahyangan Temple (шестте най-свети места за поклонение на Бали). Според балийските вярвания те са ключови места и са предназначени да осигурят духовен баланс на Бали.

Екскурзията приключва с традиционни танци, пресъздаващи истории от хиндуистката Библия Рамаяна, обогатени с езическите вярвания на местното население.

Възможност за вечеря в ресторант с морски дарове(срещу допълнително заплащане), който сервира вкусна храна в залива Джимбаран.

9 ден: Бали

Закуска. Свободно време за плаж, развлечения или допълнителни екскурзии.

10 ден: Бали – София

Закуска. Трансфер до летището. Полет за Денпасар в 09:20 часа. Пристигане в Доха в 14:20 часа. Полет в 15:50 часа. Пристигане в София в 21:00 часа.

Полетно разписание:

QR 29MAR  SOFDOH 1300 1750  

QR 29MAR  DOHSIN 2005 0905+1

TR 01APR  SINDPS 1545 1825

QR 07APR  DPSDOH 0920 1420  

QR 07APR  DOHSOF 1550 2100

Цената включва:

 • Самолетни билети София – Доха – Сингапур; Сингапур – Бали; Бали – Доха – София с включени летищни такси;
 • 20 кг. чекиран багаж;
 • 2 нощувки със закуски в Сингапур в PARKROYAL ON BEACH ROAD **** или подобен;
 • 6 нощувки със закуски и вечери на о. Бали в The Westin Resort Nusa Dua, Bali ***** или подобен
 • Всички трансфери по програмата;
 • Обиколка на Сингапур с местен екскурзовод на английски език;
 • Целодневна обиколка на Бали с местен екскурзовод на англиски език;
 • Полудневна обиколка на Бали с местен екскурзовод на англиски език;
 • Медицинска застраховка с покритие 20 000 USD;

Цената не включва:

 • Допълнителни екскурзии;
 • Бакшиши за местни екскурзоводи и шофьори;
 • Разходи от личен характер;
 • Застраховка „Отмяна на пътуване“.

Важна информация:

 • Пакетната цена не е обвързана с минимален брой участници за определена дата;
 • Програмата е индивидуална и не е предвиден водач от страна на туроператора;
 • Цената може да бъде преизчислена в зависимост от избрана от вас дата или друга категория хотел;
 • Цената на самолетния билет е калкулирана в Economy класа. Пакетната цена на пътуването е валидна при наличие на свободни места в тази класа и подлежи на препотвърждение;
 • Цената може да бъде преизчислена за пътуване в Business класа, различен брой нощувки, за настаняване в единична стая или за пътуване с деца;

Необходими документи:

 • Международен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане;
 • Деца под 18г., пътуващи без родители – нотариално заверена декларация за напускане на страната от непътуващия родител (оригинал и 1 копие) и копие от акта за раждане.


Позвънете ни на

02/ 444 8882

РАБОТНО ВРЕМЕ
понеделник - петък
9:00 - 18:30 ч.
© 2020 Infinity Travel. All rights reserved.