A Stone’s Throw AwayКомплексът е построен, следвайки традициите на един стар Бахамски дом – с дървени подове и дървени тавани и голяма разгъната веранда, за да може гостите да се уединят в спокойна атмосфера и далече от музиката на острова.

Хотелът разполага само с 8 стаи и 2 апартамента. Всяка стая е с двойно легло, самостоятелна баня, климатик, телевизор с кабелна телевизия, DVD и безплатна интернет връзка.

Всички стаи са с директен достъп до голяма и обгръщаща веранда. Стаите с гледка към градината и басейна се намират на приземния етаж. Стаите с гледка към океана съответно са на втория и третия етаж и позволяват панорамна гледка към острова, езера Киларни и заливът Old Fort Bay. Тези стаи се отварят към най-голямата и просторна част на верандата към океана, където гостите могат да се отпуснат на някой от антични индонезийски шезлонги – тик и да се наслаждават на невероятната гледка към океана и кораловите рифове. Апартаментите се намират на последния етаж на хотела, където дървените подове са ръчно изработени, банята е по-голяма и побира вана, а дървения таван и една от най-невероятните панорамни гледки към океана създават неповторима атмосфера. За разлика от стаите обаче, апартаментите не разполагат с пряк достъп до верандата.

Настаняване:

  • Garden View

Всяка стая разполага с кралска спалня, баня с душ, кабелна телевизия и DVD, iPod дек и безплатна интернет връзка. Намират се на приземния етаж, а двойна френска врата води към веранда с гледка към градината и басейна.

  • Island View

Тези стаи са разположени на втори и трети етаж и предлагат панорамна гледка към острова, езерото Киларни и заливът Old Fort Bay. Стаите са оборудвани с двойно легло и баня с душ и разполагат с кабелна телевизия, DVD, Ipod дек и безплатен интернет. Двойна френска врата към стаята води до голямата обкръжаваща веранда с гледка към острова.

  • Ocean View

Тези стаи се намират на третия етаж от страната на океана и се отварят към най-голямата част на верандата, където на ваше разположение са специалните индонезийски тик шезлонги, както и класически такива, за да се насладите напълно на най-невероятна гледка към океана и коралови рифове. Стаите са оборудвани с двойно легло и баня с душ, кабелна телевизия, DVD, Ipod докинг станция и безплатна широколентова интернет връзка.

  • Suite

Апартаментите са най-големите помещения в къщата, разполагат с голяма баня с душ и вана, и са оборудвани с кабелна телевизия, DVD, ipod дек и безплатна интернет връзка. Двата апартамента са разположени на последния етаж и нямат директен достъп до верандата, но предлагат най-панорамната и вдъхновяваща гледка в къщата.

Екстри

All Inclusive
WiFi в стаята
Външен басейн
Подходящ за деца
Стая с балконПозвънете ни на

02/ 444 8882

РАБОТНО ВРЕМЕ
понеделник - петък
9:30 - 18:00 ч.
© 2021 Infinity Travel. All rights reserved.