Belmond Reid’s PalaceПрез годините Рийд усъвършенства изкуството на специалното отношение към всеки един гост. Независимо дали сте дете или столетник, тийнейджър, който търси забавления или вманиачен по спорта 30 годишен човек, има дейности в хотела и извън него, които да задоволят нуждите на всеки и да ви накарат да се върнете отново на това прекрасно и изискано място.

Настаняване:

  • Charming rooms – перфектно проектирани за двама възрастни, всички стаи са с балкон, с гледка към океана или градината. С голяма спалня или две отделни легла според желанията на гостите.

 

  • Classic rooms – всички стаи са с балкон и с частична гледка към океана. Мебелите са от тъмно дърво с цветни мотиви. С голяма спалня или две отделни легла според желанията на гостите.

 

  • Superior rooms – декорирани в деликатни пастелни форми и мебели в античен стил, с балкон или собствен двор, с гледка към океана или ботаническата градината.  С голяма спалня или две отделни легла според желанията на гостите.

 

  • Deluxe rooms – най-голямата от стаите, разположени в най-търсената част на хотела, от където гледката към океана или градината е невероятна. Спалнята е голяма.

 

  • Junior suites – по-големи от стаите, но най-ниската категория суити. Различават се от стаите само по по-големия си размер. Всички са с балкон и с голяма спалня или две отделни легла по избор.

 

  • Superior suites – Прекрасно оформени с изящни флорални платове, топли тонове и бляскав кът за почивка, Superior Suites вземат удобство и стил до нови висоти.

 

  • Deluxe suites – Отдайте се на чист лукс на ръба на Атлантическия океан. Всеки Deluxe Suite е разделен на две приказно обзаведени стаи, като предоставя наистина прекрасна гледка към красивите градини и океана.

 

  • Presidential suites – От знаменитости до кралски особи присъстват в списъка със звезди, които се радват на чара на Belmond Reid’s Palace. Очарователна комбинация от елегантност, пространство и изтънчен благодат, двата президентски апартамента – на Чърчил и Джордж Бърнард Шоу предоставят най-висок стандарт. И двата са обзаведени в елегантна цветова палитра с високи тавани, богати гори, китайски ръчно рисувани тапети и зашеметяващи панорамни прозорци от пода до тавана. Те предлагат исторически стил и неповторими гледки към цялата градина и океана.

 

 

Екстри

All Inclusive
WiFi в стаята
Външен басейн
Подходящ за деца
Сейф
Спа център
Стая с балкон
ФитнесПозвънете ни на

02/ 444 8882

РАБОТНО ВРЕМЕ
понеделник - петък
9:30 - 18:00 ч.
© 2021 Infinity Travel. All rights reserved.