Constance TsarabanjinaTsarabanjina е частен остров, който предлага луксозни вили на девствения плаж на Мадагаскар в района„Nosy Be“. Разположен в северозападната част на Мадагаскар, на около 40 мили от остров Nosy Be, Tsarabanjina е едно от островчета на Архипелага Mitsio. На острова има бели пясъчни плажове с необикновени птици, буйна растителност и е обграден от коралови рифове. Регионът е окъпан в слънце през цялата година.

Безплатни дейности, които са включени в обслужването на хотела са гмуркане с шнорхел, водни ски, тенис, ветроходство и фитнес.

Ресторантът предлага пресни морски дарове и местни ястия за обяд и вечеря. Всяка сутрин се сервира закуска. Можете да се насладите на всички ястия в елегантния мецанин, който се намира над бара, с изглед към Индийския океан.

Вилите са със самостоятелен санитарен възел с душ и тоалетни принадлежности, със самостоятелна тераса с шезлонги и маса.

Срещу допълнително заплащане можете да се възползвате от спортен риболов, гмуркане, екскурзии с лодка и масажи.

Летище The Nosy Be е само на 14 км от Constance Lodge Tsarabanjina.

Настаняване

  • North Beach Villa – 47 кв.м

Максимално настаняване 2-ма възрастни или 1 възрастен и едно дете. Всяка вила е уникална и гледа към морето. Изградени са със сламен покрив и имат самостоятелна тераса с мебели. Тези вили са напълно климатизирани. Разполагат с баня с душ и отделна тоалетна, спалня с едно двойно легло. Намират се на северния плаж, като за всяка вила има 2 шезлонга и 1 чадър, предоставени на плажа.

  • South Beach Villa – 47 кв.м

Максимално настаняване 2-ма възрастни или 1 възрастен и едно дете. Всяка вила е уникална и гледа към морето. Изградени са със сламен покрив и имат самостоятелна тераса с мебели. Тези вили са климатизирани само в спалнята. Разполагат с баня с душ и отделна тоалетна, спалня с едно двойно легло. Намират се на южния плаж, като за всяка вила има 2 шезлонга и 1 чадър, предоставени на плажа.

Екстри

WiFi в стаята
Външен басейн
Подходящ за деца
Спа център
Стая с балкон
Тенис корт
ФитнесПозвънете ни на

02/ 444 8882

РАБОТНО ВРЕМЕ
понеделник - петък
9:30 - 18:00 ч.
© 2021 Infinity Travel. All rights reserved.