Sheraton Beach ResortХотелът разполага с 240 просторни и комфортни стаи за гости и апартаменти, разпределени в осем нискоетажни сгради. Намира се в непосредствена до белият пясъчен плаж Klong Muong. Разполага с два басейна близо до плажа.

Курортът предлага широка гама от възможности за хранене; Mangosteen е, заведението за хранене през целия ден, което се отличава със западната и Pan-Asian кухня с богато а-ла-карт меню, в Gecko можете да се насладите на пресни макаронени изделия, салати и вкусни продукти от автентичната италианска кухня. Malati предлага автентична индийска и тайландска кухня в цялото й многообразие, вкус и традиции.

НАСТАНЯВАНЕ

  • Deluxe Rooms – 46 кв.м

Sheraton Sweet Sleeper ™ Bed са декорирани в съвременен дизайн и предлагат гледка към естествената растителност и мангровите градини. Предлагат се в конфигурация с едно голям двойно легло  king size или две единични легла, в зависимост от наличността, кът с мека мебел, баня и тоалетна.

  • Deluxe Sea Facing Rooms – 46 кв.м

Предлагат се в конфигурация с едно голям двойно легло king size или две единични легла, в зависимост от наличността, кът с мека мебел, баня и тоалетна. С частичен изглед към Andaman Sea. С Sheraton Sweet Sleeper ™ Bed.

  • Deluxe Club Rooms – 46 кв.м

Предоставят повече удобства и услуги. Предлагат се в конфигурация с едно голям двойно легло king size или две единични легла, в зависимост от наличността, баня с отделен душ и вана, самостоятелен балкон или тераса, с Sheraton Sweet Sleeper ™ Bed и достъп до Sheraton Club lounge.

  • Premium Sea Facing Studio Suites – 80 кв.м

Тези апартаменти разполагат с всекидневна, самостоятелен балкон или тераса, баня с душ и достъп до Sheraton Club lounge. С частичен изглед към морето и Sheraton Sweet Sleeper ™ Bed.

  • Premium Suites With Private Pool – 150 кв.м

Със самостоятелен басейн, тераса с шезлонги и легло за слънчеви бани, с отделна спалня и хол с кът с мека мебел, баня с голяма вана и душ, достъп до Sheraton Club lounge.

Екстри

WiFi в стаята
Външен басейн
Детски кът
Подходящ за деца
Стая с балкон
ФитнесПозвънете ни на

02/ 444 8882

РАБОТНО ВРЕМЕ
понеделник - петък
9:30 - 18:00 ч.
© 2021 Infinity Travel. All rights reserved.