Six Senses Zighy BayХотел Six Senses Zighy Bay е разположен между планините и частен плаж с дължина от 1,6 километра по залива Зиги. Комплексът наподобява село и предлага луксозни вили със самостоятелни басейни. Той има и СПА център с бар за натурални сокове, както и 2 турски бани.

В ресторанта на хълма, предлагащ панорамна гледка към залива на Оман, се сервира международна кухня. В деликатесния магазин на открито се предлагат италиански питки фокачия, кроасани и и 42 вида сладолед с различни вкусове. Стилен коктейл бар и винарска изба предлагат на гостите развлечения след вечеря.

Комплекс Six Senses Zighy Bay предлага много големи вили в традиционния омански стил, допълнени с плоскоекранни телевизори, система за домашно кино и кът за хранене край басейна. Някои вили имат винарска изба, както и самостоятелни стаи за масаж.

Персоналът в комплекс Six Senses организира няколко ежедневни дейности, включително екскурзии за гмуркане с шнорхел, круизи при залез слънце и учебни курсове по готварство. Гостите могат да потренират във фитнес залата или да изиграят една игра на тенис с приятели.

Паркингът в Six Senses Zighy Bay не се заплаща. Комплекс Six Senses Zighy Bay се намира на 120 минути с автомобил от Дубай.

Настаняване

  • Pool Villa- 247 кв.м

Тази вила има самостоятелен басейн, площадка за слънчеви бани и маса за хранене на открито, а също душ зона на открито/закрито с вана, чиито размери са по-големи от стандартните. Предлага традиционна арабска лятна къща и/или покрит кът за сядане навън. Включва самостоятелна винарска изба, голяма кушетка, машина за приготвяне на кафе/чай и сателитна телевизия на плоскоекранния телевизор.

  •  Spa Pool Villa-247 кв.м

Тази вила има отделна спалня и всекидневна, самостоятелен басейн, арабска лятна къща, площадка за слънчеви бани и зона за хранене на открито. Предлага също душ на закрито/открито, голяма кушетка и вана с размери, по-големи от стандартните. Включва самостоятелна винарска изба, машина за кафе/чай и плоскоекранен телевизор.

  •  Spa Pool Villa Beachfront- 247 кв.м

Тази вила има отделна спалня и всекидневна, самостоятелен басейн, арабска лятна къща, площадка за слънчеви бани и зона за хранене на открито. Предлага също душ на закрито/открито, голяма кушетка и вана с размери, по-големи от стандартните и гледка към плажа. Включва самостоятелна винарска изба, машина за кафе/чай и плоскоекранен телевизор.

  •  Pool Villa Suite- 412 кв.м

Включва отделна спалня и всекидневна, инфинити басейн, самостоятелно място за хранене на открито, открит и закрит душ, изключително голяма вана, самостоятелна винарска изба, климатик с индивидуално управление и работно бюро;

  •  Spa Pool Villa Suite- 412 кв.м

Тази вила има отделна спалня и всекидневна, самостоятелен басейн, арабска лятна къща, площадка за слънчеви бани и зона за хранене на открито. Предлага също душ на закрито/открито, голяма кушетка и вана с размери, по-големи от стандартните и гледка към плажа. Включва самостоятелна СПА зона за релакс и масажи;

  •  Pool Villa Beachfront- 247 кв.м

Включва отделна спалня и всекидневна, инфинити басейн, самостоятелно място за хранене на открито (всекидневна и трапезария), открит и закрит душ, изключително голяма вана, самостоятелна винарска изба, климатик с индивидуално управление и работно бюро.

  •  Pool Villa Suite Beachfront- 412 кв.м

Включва отделна спалня и всекидневна, инфинити басейн, самостоятелно място за хранене на открито (всекидневна и трапезария), открит и закрит душ, изключително голяма вана, самостоятелна винарска изба, климатик с индивидуално управление и работно бюро. Невероятна гледка към плажа;

Екстри

Стая с балкон
WiFi в стаята
Подходящ за деца
Външен басейн
Спа център
ПаркингПозвънете ни на

02/ 444 8882

РАБОТНО ВРЕМЕ
понеделник - петък
9:30 - 18:00 ч.
    © 2024 Infinity Travel. All rights reserved.