Four Seasons 5*Изисканите стаи за гости в хотел Four Seasons в Хавай са с луксозно обзавеждане, кралски легла и първокласни удобства. Всички са с гледка към градините или брега, и всяка стая разполага със самостоятелен балкон. Ако сте преуморени от ежедневните грижи или пътя до Хавай ви е изтощил, можете да възвърнете сили с някоя от релаксиращите спа процедури като масаж с вулканични камъни или аромотерапия с цитруси.

Настаняване:

 • Hawaii Loa Presidential Villa: Величествената вила с две спални, точно на брега на океана. Гледайте залеза и китовете, и се отдайте на пълна почивка от всички грижи
 • Makalao Villa: Изживейте романтично уединение в тази тристайна частна вила, сгушена сред градините и  на брега на живописното езерце Waiakauhi езерце.
 • Ho’Onanea Villa: Хавайската дума ho’onanea означава „релакс“, която със сигурност е най-подходящото нещо, което може да се каже  за тази вила, състояща  се от една или две спални и разположена на самия бряг, на най- централното място в курорта. От спалнята си може да гладате пенливите води на Тихия океан или залеза от джакузито.
 • Kou Suite: Едностаен апартамен, носещ името на местно дърво, с ланай, който отвежда директно към морето.
 • Kalina Suite: Kailani означава „райско море“. Този  едностаен апартамент, от който можете да се потопите директно в морето, излъчва уюта и атмосферата на хавайски плаж.
 • Milo suits: Milo е името на местно дърво, което полинезийците ценят зарази качествената му сянка и приложението му в медицинатаТова са просторни апартаменти, които продължават в огромен Ланай, откъдето се потапяте в синьото на басейна и морето под нарисувания залез в небето.
 • Wai’olu Suite: Wai’olu  на хавайски означава „бистра и свежа вода“. Тези апартаменти са с изглед към езерото с палмова гора и океана, имат голяма всекидневна и Ланай, откъдето си потапяте директно в безкрайното синьо на басейна, което се слива с морето.
 • Ohana Suits: Разработен специално за семейства, едно- или двустайните апартаменти Ohana Suites са удобно разположени на партерното ниво на комплекса.
 • Anelakai Suits: Близо до океана, с един или два спални Anelakai Suites  се отварят по продължението на хола Ланай към малък басейн, самойстоятелна тревна площ и директен достъп до плажа.
 • Deluxe Suite – Ocean View: Тези просторни и комфортни едностайни апартаменти са с изглед към  градините и  зелените площи и басейна на хотела, както и с панорамна гледка към Тихия океан. На някои места има осигурен лесен и директен достъп до басейна и градината.
 • Superior Suite – Oceanfront: Тези просторни апартамента с една спалня са с  изглед от първия ред към пенливия Тихи океан и разполагат с хол.
 • Superior Suite – Prime Ocean View:  Тези апартаменти са с  една спалня, разположени са на горните етажи на бунгалата и предлагат гледка към океана.
Екстри

Стая с балкон
WiFi в стаята
Подходящ за деца
Детски кът
Външен басейн
Спа център
All Inclusive
ФитнесПозвънете ни на

02/ 444 8882

РАБОТНО ВРЕМЕ
понеделник - петък
9:30 - 18:00 ч.
  © 2024 Infinity Travel. All rights reserved.