Four Seasons Resort Langkawi 5*Four Seasons Resort Langkawi се намира на брега на Андаманско море и предлага на гостите си изкусен дизайн и спокойствие.

Разполага с 91 вили, заградени от скали и гори, пищни градини на първа линия на луксозния Four Seasons Resort Langkawi. Напълно оборудвани, те разполагат с най-съвременните удобства, а баните са снабдени с луксозни прибадлежности.

Настаняване

  • Upper Melaleuca Pavilion with Partial Sea View – 68 кв.м

Стая на най-горния етаж на двуетажните вили Melaleuca, до които се стига по стълбище в малайски стил. С вътрешен двор, балкон, кът с мека мебел, баня с вана и душ, тоалетна, трапезария. Спалня с едно голямо двойно легло или две единични.

  • Lower Melaleuca Pavilion with Partial Sea View – 68 кв.м

Тази стая е с кът за сядане и е оборудвана с диван и фотьойл, както и с 42-инчов плазмен телевизор, CD/DVD плейър, хладилник и минибар. В голямата мраморна баня има 2 мивки, дрешник и душ зона, отделена със завеса. В допълнение има мраморна вана на открито и душ тип тропически дъжд, с вътрешен двор.

  • Upper Melaleuca Pavilion – 68 кв.м

Разположен в тропическите градини на курорта, заемат най-горния етаж на двуетажните павилионите и са достъпни чрез малайски стил стълбище. Спалня с едно голямо двойно легло, комфортен кът за сядане с диван и фотьойл, 107-см (42 инча) плазмен екран, CD/DVD плейър, хладилник частен бар, бюро и високоскоростен интернет достъп, мраморна баня.

  • Lower Melaleuca Pavilion – 68 кв.м

Разположени са на партерните етажи на двуетажните павилионите и се намира сред пейзажни тропически градини на курорта. Разполагат със спалня с едно голямо двойно легло или две единични, комфортен кът за сядане с диван и фотьойл, 107-см (42 инча) плазмен екран, CD/DVD плейър, хладилник частен бар, бюро и високоскоростен интернет достъп. В голямата мраморна баня има 2 мивки, дрешник и душ зона, отделена със завеса. В допълнение има мраморна вана на открито и душ тип тропически дъжд, с вътрешен двор.

  • Royal Villa – 1,400 кв.м

Намира се в уединение в единия край на плажа на курорта. Представлява великолепна резиденция с частен басейн и спа стаи и две спални. Максимално настаняване 4-ма възрастни или 4-ма възрастни и две деца. Разполагат с кът за сядане, трапезария, обзаведена кухня, с три бани.

  • Two-Bedroom Villa – 590 кв.м

Разположена върху хълм в южната част на курорта, заобиколен от буйни тропически градини, с басейн и голяма дървена тераса, две спални, една баня, всекидневна. Максимално настаняване 4-ма възрастни или 4-ма възрастни и две деца.

  • Family Beach House – 220 кв.м

Интериорът на тази вила е подчертан от тропическа дървесина и дребнозърнест испански мрамор, с вътрешен двор. Във всекидневната има кушетка, големи кресла и 42-инчов плазмен телевизор със CD/DVD плейър. Останалите удобства включват собствен бар, машина за еспресо, бюро и слот за музикален плейър. Мраморната баня включва отделена открита зона с вана и душ. С две спални, едната е с едно голямо легло, а другата с две единични. Максимално настаняване 2-ма възрастни и 2 деца или 2-ма възрастни и 4-ри деца.

  • Beach Villa – 220 кв.м

На крачка от плажа, самостоятелна вила, разполагаща със самостоятелна градина и басейн за скокове. Разполага с вътрешен двор, кът с мека мебел, трапезария, с една баня и открита зона за къпане и душ. Максимално настаняване 2-ма възрастни и 2 деца или 2-ма възрастни и 4-ри деца.

Екстри

WiFi в стаята
Външен басейн
Подходящ за деца
Спа център
Стая с балкон
Тенис корт
ФитнесПозвънете ни на

02/ 444 8882

РАБОТНО ВРЕМЕ
понеделник - петък
9:30 - 18:00 ч.
© 2022 Infinity Travel. All rights reserved.