Gaya Island Resort 5*Gaya Island Resort е разположен сред буйна тропическа гора с невероятна гледка към чудесата, създадени от природата в продължение на хиляди години.

Курортът разполага с 40 метров басейн, с бар край него,  където се сервират закуски и напитки, библиотека, магазин за подаръци, комферентна зала, СПА център.

Ресторант „Feast Village“, предлага храна от азиатската кухня. Ресторант „Fisherman’s Cove“ е разположен на покрива на комплекса с прекрасна гледка към морето и планината Кинабалу, в него се сервират различни морски ястия. „Omakase“ е ресторантът, в който се предлага японска кухня.

НАСТАНЯВАНЕ

 

  • Suria Suite – 188 кв.м

Разположен на хълм. Апартаментът е на две нива и предлага великолепен изглед към океана и Mount Kinabalu от голяма открита веранда с шезлонги. На приземния етаж са разположени всекидневната, самостоятелна трапезария, телевизионна зала, тоалетна. Първият етаж е изцяло посветен на почивката и релаксацията с две просторни спални, открита баня.

  • Kinabalu Villa – 47 кв.м

С изглед към Южнокитайско море. Вилата разполага с просторна спалня, бюро, сейф, телевизор с плосък екран със сателитни канали, голяма открита баня с голяма вана тоалетна, както и открита веранда с дневни легла.

  • Canopy Villa – 47 кв.м

Разположени са на хълм сред буйна тропическа гора. Разполагат с просторна спалня, бюро, сейф, телевизор с плосък екран със сателитни канали, голяма открита баня с голяма вана тоалетна, както и открита веранда с дневни легла. Свързани стаи са на разположение за семейства.

  • Bayu Villa – 47 кв.м

Разположени са  сред тропически мангрови дървета, намират се на пешеходно разстояние от девствения плаж на курорта. Разполагат с просторна спалня, бюро, сейф, телевизор с плосък екран със сателитни канали, голяма открита баня с голяма вана тоалетна, както и открита веранда с дневни легла.

Екстри

WiFi в стаята
Външен басейн
Подходящ за деца
Сейф
Спа център
Стая с балконПозвънете ни на

02/ 444 8882

РАБОТНО ВРЕМЕ
понеделник - петък
9:30 - 18:00 ч.
© 2022 Infinity Travel. All rights reserved.