Gokarna Forest Resort 5*Хотел Gokarna Forest Resort е разположен само на 10 км от град Катманду и международното летище Трибхуван и  представлява историческа земя за лов на някогашните крале на Непал.

Пропит с богато историческо и културно значение, стаите за гости са напълно оборудвани. Хотелът предоставя и голф игрище, както и СПА център.

Настаняване

  • Superior Room – между 32-35 кв.м

С гледка към гората или градината. Спалня с едно двойно или две единични легла, с кът за сядане, кухненски бокс,  баня с тоалетна.

  • Deluxe Rooms – между 33-38 кв.м

Намира се в главното крило на хотела и предлага гледка към двора. Разполага със спалня с едно двойно или две единични легла, кът за сядане, баня с вана и душ, и тоалетна.

  • Club Rooms – между 36-38 кв.м

Спалня с едно двойно или две единични легла, кът с мека мебел и бюро.  Баня с тип вана и душ, с тоалетна.  С изглед към градината. Декорирани са в стил Old Malla Architect (10-ти – 18-ти век). Просторният  и ярък интериор осигурява комфорт и лукс.

  • Junior Suite – между 42-48 кв.м

Просторен апартамент, със спалня с легло King size, с кът за сядане с мека мебел, със самостоятелен балкон.  С нов интериор в класически стил, предлагащ най-голям лукс. Балконът предоставя прекрасна гледка към голф игрища, джунглата и двора.

  • Gokarna Suite – 93 кв.м

Дуплекс апартамент с таванско помещение на върха осигурява комфорт в спокойна среда и класически лукс, с изглед към градината. Долното ниво е с една спалня с легло King size, кът с мека мебел, баня с тоалетна.

Екстри

WiFi в стаята
Голф игрище
Паркинг
Подходящ за деца
Спа център
Стая с балкон
ФитнесПозвънете ни на

02/ 444 8882

РАБОТНО ВРЕМЕ
понеделник - петък
9:30 - 18:00 ч.
© 2021 Infinity Travel. All rights reserved.