Iberostar Parque Central Havana 5*С право считан за един от най-добрите хотели в Хавана, Iberostar Parque Central предлага 427 комфортни стаи, 27 големи и 34 малки апартамента, 1 президентски апартамент и 3 стаи за хора с увреждания. Всички те са разположени в двете сгради на хотела и са свързани помежду си с топла връзка.

Хотелът се намира на едно от най-удобните места – на края на Стария град в центъра на Хавана, на кръстовището на Prado и Neptuno, в близост до други големи хотели като на Telegraph, Plaza, Saratoga и Inglaterra. Оттук в рамките на минути можете да стигнете пеша до най-важните обекти, магазини и ресторанти в Стара Хавана и да се разходите по прекрасната морска улица El Malecon..

Освен луксозни стаи, отлично обслужване и фантастична локация, Iberostar Parque Central предлага една от най-добрите гледки над града от покрива си. Хотелът разполага с няколко ресторанта и бара, така че нищо да не ви липсва.

Настаняване:

  • Standard Room

Всички стаи, разположени в двете крила на хотела са просторни и удобни, обзаведени в класически или модерен стил в зависимост от вашите предпочитания.

  • Junior Suite Room

Малките апартаменти са подобни на стандартните стаи, но са по-просторни и са оформени и декорирани в класически или модерен стил в двете различни крила на хотела.

  • Suite Room

Разположените на ключови позиции във всички части на хотела, това са апартаментите с най-добрите гледки. Те са много просторни, удобни и отново издържани в класически или модерен дизайн. Спалнята е отделена от дневната, има и кухненска трапезария.

Екстри

Стая с балкон
WiFi в стаята
Външен басейн
All InclusiveПозвънете ни на

02/ 444 8882

РАБОТНО ВРЕМЕ
понеделник - петък
9:30 - 18:00 ч.
    © 2024 Infinity Travel. All rights reserved.