Le Meridien Bora Bora 5*Бора Бора е малък остров с плътни кокосови гори и цветни селца,  заобиколен от безкрайни бели пясъчни плажове и кристално чисти тюркоазени води. Сигурни сме, че това е гледка, за която всеки човек си мечтае да види поне един път в живота си.

Le Meridien Bora Bora 5* се намира само на 20 минути от летището и е достъпен само с лодка. Курортът предлага комбинация от изключителни бунгала и вилни апартамент – такива като Beach Bungalows или Classic Motu бунгала до най-романтичните Overwater Bungalows – бунгалата във водата, които са с  допълнителен етаж с невероятен изглед към лагуната и морския живот.

Всички бунгала са обцаведени с шикозни и модерни мебели, разполагат с всякакви удобства и носят аромата на  полинезийската култура. За повече интимна и романтична атмосфера на разположение е  One Bedroom Beach Pool Villas. Можете да се поглезите и с двете спални в Pool Beach Villas, които предлагат стаи и инфинити басейн с изглед към  вътрешната лагуната на курорта.

Настаняване:

  • Lagoon Bungalows – намират се в самото начало на комплекса, с удобен достъп до плажа и различните търговски обекти. Те не разполагат с пряк достъп до вода, но има невероятна гледка към курорта и Mount Otemanu.
  • Beach Bungalows – перфектно интегрирани около вътрешната част на лагуната и предоставят изключително топло посрещане. Всяка от тях има собствен плаж, с шезлонги и хамаци на разположение. Тези бунгала са налични или с двойно легло или две единични легла.
  • Over-water Bungalows – голяма част от тях е със стъклени подове и предоставят очарователни гледки под водата. Всяко бунгало разполага с голяма самостоятелна тераса, която е идеално място за четене или за наблюдаване на залеза на слънцето. Стълбите от палубата позволяват лесно да се промъкнете в топлата вода на лагуната.
  • Premium Over-water Bungalows -идеални са за туристи, търсещи романтика и уединение. С изглед към Mount Otemanu, тези бунгала предлагат най-добрите гледки в курорта и разполагат с по-големи веранди, отколкото Over-water Bungalows
  • One-Bedroom Pool Beach Villas – разширен вариант на Beach Bungalows, предлагат отделна спалня, голяма всекидневна, една невероятна тераса и самостоятелен инфинити басейн. Тези вили са разположени по протежение на вътрешната лагуна и могат да настанят до пет човека (двама възрастни + три деца). С оглед на безопасността на децата, басейна може да бъде покрит.
  • Two-Bedroom Pool Beach Villas – идеални за семейства или група приятели. Тези нови вили разполагат с две отделни спални и голям хол с изглед към самостоятелна тераса и инфинити басейн. Разположени са във вътрешността на лагуната и могат да се настанят до осем човека (четирима възрастни + четири деца). С оглед на безопасността на децата, басейнът може да бъде покрит.

 

Екстри

WiFi в стаята
Външен басейн
Детски кът
Подходящ за деца
Спа център
Стая с балконПозвънете ни на

02/ 444 8882

РАБОТНО ВРЕМЕ
понеделник - петък
9:30 - 18:00 ч.
© 2021 Infinity Travel. All rights reserved.