MGallery Nicolas de Ovando Santo Domingo 5*Местността включва 3 къщи с вътрешни дворове, една от които е родното място на губернатора Николас де Овандо. Разположени на известната улица „Las Damas“, която е и първият павиран път на Новия свят, днес тези къщи са превърнати в луксозен 5-звезден хотел с басейн, ресторант, бар, фитнес център, безплатен интернет достъп и паркинг.

Настаняване:

  • Contemporary Room с 2 единични легла. Съвременната двойна стая с две единични легла гледа към пристанищата Дон Диего и Сан Сусия, има отделни душ и вана и Wi-Fi достъп
  • Contemporary room със спалня. Съвременната двойна стая е с двойно легло, отделна вана и душ, Wi-Fi и гледка към пристанищата Дон Диего и Сан Суси
  • Colonial room със спалня

Стаите в колониален стил са позиционирани на 3 и 4 етаж на хотела, разполагат с кралска по размер спалня, душ и гледка към известната улица „Las Damas“.

  • Deluxe Room with със спалня

Делукс стаите са само 7 на брой, издържани в колониален стил и по-просторни , намират се на 4-тия етаж на хотела, с кралска спалня и душ.

  • Junior Suite със спалня

Junior Suite апартаментите са 3 на брой – смесица от модерен и колониален стил, с кралска спалня и баня с вана и душ.

  • Deluxe Suite със спалня

Deluxe Suite апартаментите са 4 – смесица от съвременен и колониален стил, с повече пространство, кралска спалня и всекидневна, баня с вана и душ.

Екстри

WiFi в стаята
Външен басейн
All Inclusive
Паркинг
ФитнесПозвънете ни на

02/ 444 8882

РАБОТНО ВРЕМЕ
понеделник - петък
9:30 - 18:00 ч.
    © 2024 Infinity Travel. All rights reserved.