Relais & Châteaux RosengartenАвангардният Relais & Châteaux Rosengarten в Kirchberg, в близост до Кицбюел, е най-търсената кулинарна дестинация в региона, Gourmet Restaurant Rosengarten (2 Мишелин звезди 2009 и 3 Gault Millau toques 2011).

Хотелът предлага 26 модерни стаи и апартаменти, шикозен пиано бар и салон за пушачи, готварско училище, СПА център и огромен набор от занимания на открито.

СПА центърът разполага с басейн на открито с място за слънчеви бани (само през лятото), финландска сауна, парна баня, зона за релакс с водни легла, Rosen Private SPA частен суит, масажи и различни разкрасителни процедури.

НАСТАНЯВАНЕ

 • Comfort Mountain view – 26 кв.м

Стая с двойно легло – king bed, баня с душ и отделна тоалетна, балкон, безплатен достъп до високоскоростен интернет, сейф и мини бар. Стаите са разположени на нисък етаж. Не е възможно поставянето на допълнително легло.

 • Superior Mountain view – 32 кв.м

Стая с двойно легло – king bed, баня с душ и отделна тоалетна, балкон, безплатен достъп до високоскоростен интернет, сейф и мини бар. Стаите са разположени на нисък етаж. Не е възможно поставянето на допълнително легло.

 • Junior suite Mountain view – 40 кв.м

Апартамент с баня с вана и душ, отделна тоалетна, спалня с кът за сядане. Апартаментът е с балкон, високоскоростен интернет, минибар с безплатни безалкохолни напитки. Не е възможно поставянето на допълнително легло.

 • Suite Mountain view – 50 кв.м

Разположени са на 3-я или 4-я етаж с изглед към планината и балкон. Апартаментът е със спалня с двойно легло, кът за сядане с мека мебел, баня с вана и душ, отделна тоалетна, безплатен достъп до високоскоростен интернет, минибар с безплатни безалкохолни напитки. Възможно е поставянето на едно допълнително легло, само за деца до 7 години.

 • Suite deluxe Mountain view – 55 кв.м

 

Разположени са на 4-я етаж с изглед към планината и балкон. Апартаментът е със спалня с двойно легло, кът за сядане с мека мебел, баня с вана и душ, отделна тоалетна, безплатен достъп до високоскоростен интернет, минибар с безплатни безалкохолни напитки, разполага с камина с био-гориво. Възможно е поставянето на едно допълнително легло, само за деца до 7 години.

Екстри

Стая с балкон
WiFi в стаята
Външен басейн
Спа център
Паркинг
ФитнесПозвънете ни на

02/ 444 8882

РАБОТНО ВРЕМЕ
понеделник - петък
9:30 - 18:00 ч.
  © 2023 Infinity Travel. All rights reserved.

  500 Internal Server Error

  Internal Server Error

  The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

  Please contact the server administrator at webmaster@infinitytravel.bg to inform them of the time this error occurred, and the actions you performed just before this error.

  More information about this error may be available in the server error log.