Belvedere SuitesХотел Belvedere Suites се намира в красивата и оживена столица на остров Санторини, Фира. Предлага една от най-добрите гледки на превъзходната калдерата на вулкана, спокойните води на Егейско море и безкрайното гръцко синьо небе.

Гостите на Belvedere Suites могат да се насладят на уникално СПА изживяване в Lotus SPA, разположено в El Greco Palace, член КД хотели.

Намира се на 7 км от спокойния плажа Monolithos, на 12 км от черния пясъчен плаж на Камари и на 14 км космополитния Red Beach.

A member of KD Hotels – Group of Hotels in Santorini, Greece

НАСТАНЯВАНЕ

  • Superior room

Декорирани са в светли тонове. Разполагат със спалня с едно голямо двойно легло, баня с душ, тип тропически дъжд, климатик, мини бар, телефон, сейф, голям плазмен телевизор със сателитни и музикални канали. От балкона можете да се насладите на прекрасна гледка.

  • Junior suites

Предлагат изключителна атмосфера и елегантна декорация. Апартаментите са с прекрасна гледка към морето и вулкана. Разполагат със спалня с едно голямо двойно легло баня с душ, тип тропически дъжд, климатик, мини бар, телефон, сейф, голям плазмен телевизор със сателитни и музикални канали.

  • VIP suites

Разположени са на две нива, с дневна, баня на приземния етаж и отделна спалня с едно голямо двойно легло. Разполагат с климатик, мини бар, телефон, сейф, голям плазмен телевизор със сателитни и музикални канали. Максимално настаняване до 4-ма човека.

Екстри

WiFi в стаята
Външен басейн
Сейф
Спа център
Стая с балконПозвънете ни на

02/ 444 8882

РАБОТНО ВРЕМЕ
понеделник - петък
9:30 - 18:00 ч.
© 2021 Infinity Travel. All rights reserved.