Burj Al ArabХотел Burj Al Arab се помещава в 321-метрова сграда с формата на платноходка. Предлага луксозни апартаменти с френски прозорци, от които се разкрива гледка към крайбрежието на Дубай. В хотела Ви очакват СПА център с пълен набор от услуги и възможност за избор между 8 ресторанта и бара.

Декорирани в топли цветове и с пищни материи, всички апартаменти имат панорамна гледка към Арабския залив. Във всеки е налична просторна зона за хранене с места за 4-6 души.

Ресторант Mahara е запазена марка на хотела и предлага специалитети от морски дарове. Ресторантът е с обширна стъклена стена, която разкрива гледка към аквариума. Бар Sky View се извисява 200 метра над морското равнище. Ресторант Al Muntaha е идеално място за следобеден чай и коктейли.

Гостите могат да се възползват от 24-часовото обслужване от иконом, който ще се погрижи за различните им нужди. Burj Al Arab предлага също консиерж и транспортни услуги и предоставя достъп до собствения си плаж, оборудван с чадъри и комфортни шезлонги.

Burj Al Arab предоставя неограничен достъп до съоръженията за водни спортове във воден парк Wild Wadi, разположен само на 5 минути пеша по моста на острова. Пазарът Сук Мадинат Джумейра е на 15 минути пеша.

Настаняване

  • Deluxe One-Bedroom Suite-170 кв.м

Този апартамент се простира на два етажа, разполага  с голямо двойно легло, кът с мека  мебел и работно бюро, iPAD от 24 каратовo злато, баня с джакузи и душ, на 24-часово разположение е иконом, собствена музика и светлини и безкрайна гледка към Арабския залив;

  • Deluxe Twin One-Bedroom Suite– 170 кв.м

Този апартамент се простира на два етажа, разполага  с две двойни легла ( Queen Size), кът с мека  мебел и работно бюро, iPAD от 24 каратовo злато, баня с джакузи и душ, на 24-часово разположение е иконом, собствена музика и светлини и безкрайна гледка към Арабския залив;

  • Panoramic One-Bedroom Suite- 235- 315 кв.м

Този апартамент се простира на два етажа, разполага  с голямо двойно легло, кът с мека  мебел и работно бюро, iPAD от 24 каратовo злато, баня с джакузи и душ, на 24-часово разположение е иконом, собствена музика и светлини и безкрайна панорамна гледка към Дубай и Арабския залив;

  •  Deluxe Two-Bedroom Suite- 335 кв.м

Перфектен за семейство и приятели, този апартамент е на две нива и разполага с прекрасна гледка към Арабския залив. Това пространство включва два шезлонга, две изящни спални с изглед към морето, самостоятелна трапезария, две бани, частен бар и кухня с иконом.

  • Club One-Bedroom Suite- 330 кв.м

Перфектен за семейство и приятели, този апартамент е на две нива и разполага с прекрасна гледка към Арабския залив. Пространството включва два шезлонга, две изящни спални с изглед към морето, самостоятелна трапезария, билярдна маса, две бани, частен бар и кухня с иконом.

  • Diplomatic Three-Bedroom Suite- 670 кв.м

Перфектен за дипломати, официални лица и знаменитости, превъзходният апартамент разполага с три спални. Тези  670 квадратни метра и се намират на повече от 150 метра над морето, разполага с частен бар, три самостоятелни жилищни пространства, лично пространство за хранене за осем души и  изключително обслужване.

  • Presidential Two-Bedroom Suite- 667 кв.м

Президентски апартамент излъчва лукс, разположен на два етажа с две големи двойни легла (King Size) с прозорци от пода до тавана, две отделни зали, два бара, просторна самостоятелна трапезария и две гардеробни. iPAD от 24 каратовo злато, баня с джакузи и душ, на 24-часово разположение от иконом;

  • Royal Two-Bedroom Suite-780 кв.м

Royal Suite е безупречно проектиран, с пищна цветова схема, разкошни мебели и изключителни удобства, включително самостоятелен асансьор и кино. И двата етажа на този апартамент  предлагат сензационно естествена светлина и великолепна гледка към Арабския залив. Разполага с две дойни легла с кралски размери, трапезария за 12 души, два бара, обслужване от иконом, две бани с джакузи и душ;

Екстри

WiFi в стаята
Басейн с минерална вода
Външен басейн
Вътрешен басейн
Детски кът
Инфо бюро
Консиерж
Паркинг
Подходящ за деца
Сейф
Спа център
Стая с балкон
ФитнесПозвънете ни на

02/ 444 8882

РАБОТНО ВРЕМЕ
понеделник - петък
9:30 - 18:00 ч.
© 2021 Infinity Travel. All rights reserved.