Cap Rocat 5*Представяме ви очарователният хотел Cap Rocat 5*- бивша военна крепост, разположена на най- изолираната част от залива на Палма де Майорка. Една невероятна смесица на спиращите дъха природни пейзажи и военна крепост насред тях. Напълно реставриран от архитекта Антонио Обрадор, без да променя уникалната му архитектура и естествената му красота, хотелa отваря врати за да ви посрещне и накара да усетите пълния релакс. 

Настаняване

  • Апартамент EL CABO

Разположени на най- превилегированото място в Cap Rocat, апартаментите “El Cabo” предлагат просторни дневни стаи, обзаведени в артистичен дух. В допълнение към всеки апартамент, има  прекрасни частни градини с отделн тераси и  басейн.

  • Апартамент DEL MAR

Тези апартаменти са разположени само на крачка от басейна. Заобиколени са с ароматна билкова градина и предлагат басейн и тераса, от която може да наблюдавате магнетичния залив на Палма.

  •  Апартамент SENTINELS

Скрити в ръба на самия скален масив на нос, където е построен Cap Rocat.

Тези три апартамента, издълбани като наблюдателни кули в тайните анклава, сега са трансформирани в елегантни стаи, които се преливат от уникалността на скални стени с деликатни дървени орнаменти, рафинирани килими, меки средиземноморски тъкани и големи огледала, които отразяват златна светлина.

Може да усетите вибрацията на средиземноморското синьо всяка сутрин, когато с събуждате. Или отпускайки се на инфинити басейна в пълно уединение с гледката.

  •  Апартамент  CAP ROCAT

Бившите наблюдателници към залива на Палма, са се превърнали в ефектни апартамента със самостоятелен двор и тераси.

  • Апартамент  DOUBLE FORTALEZA

Тези стаи, разположени по протежение на крепостната външна стена, предлагат на гостите възможност да се докоснат до  уюта и ексклузивни услуги на хотела, в оригиналната остановка на военната крепост.

За вашите сетива ще се погрижат в един от двата ресторанта The Fortress Restaurant или The Sea Club. Помислено е и за вашето тяло, което може да зарадвате с една от процедурите, които се предлат в Cap Rocat.

Екстри

Стая с балкон
WiFi в стаята
Подходящ за деца
Външен басейн
Спа център
ПаркингПозвънете ни на

02/ 444 8882

РАБОТНО ВРЕМЕ
понеделник - петък
9:30 - 18:00 ч.
    © 2023 Infinity Travel. All rights reserved.