Four Seasons Hotel SydneyВсички стаи в хотела са внимателно проектирани и елегантно обзаведени с висококачествени удобства. Те включват LCD телевизор, зарядно устройство за iPod и безплатни тоалетни принадлежности Appelles. Зашеметяващите гледки от стаите са към Сидни Харбър Бридж, Дарлинг Харбър, операта и Circular Quay.

Гостите могат да опитат ястия от модерното меню в ресторант Pei-Modern, който поднася отлични специалитети, приготвени на австралийска дървена пещ и скара. Бар Grain сервира разнообразие от коктейли, вино, бира и алкохолни напитки.

Фитнес центърът в хотел Four Seasons е с площ от 350 квадратни метра и има най-съвременно оборудване, както и сауна. Гостите могат също да се отпуснат в терапевтичния СПА и уелнес център на място, който предлага козметични процедури и релаксиращи масажи. При заявка се предоставят летищни трансфери.

Настаняване:

 • Premier Full Harbour Room: този тип стаи се намират в ъгловите части на хотела и разполагат с гледка към пристанището и операта на Сидни. Стаите разполагат с голяма кралска спалня и възможност за допълнително походно легло.
 • Premier City Harbour Room: този тип стаи са просторни студиа, разположени в ъгловите части на хотела, с изглед  към централния бизнес район и частично към пристанището и операта на Сидни. Разполага с кралска спалня или възможност за две отделни легла и допълнително походно легло.
 • Premier City Room: този тип стаи са с просторен изглед към космополитните небостъргачи на Сидни, с голяма кралска спалня или две отделни легла, с възможност за допълнително походно легло.
 • Deluxe Full Harbour Room: луксозни стаи с гледка към пристанището и операта на Сидни, с кралска спалня или две отделни легла + възможност за походно легло.
 • Deluxe City Harbour Room: луксозни стаи с гледка към централния бизнес район и частично към пристанището и операта на Сидни. Разполага с кралска спалня или възможност за две отделни легла и допълнително походно легло.
 • Deluxe City Room: луксозно обзаведени стаи с гледка към небостъргачите на Сидни, с кралска спалня или две отделни легла и възможност за походно легло.

Club Floor:

 • Club Full Harbour Suite: апартамент с отделна спалня и хол, с гледка към пристанището и операта на Сидни. Включва една спалня и разтегателен диван в хола, на площ от 53 кв.м. Подходящ за 3-ма възрастни или 2-ма възрасти с 2 деца.
 • Club City Harbour Suite: апартамент с отделна спалня и хол, с частична гледка към пристанището и централните части над града. Включва една спалня и разтегателен диван в хола, на площ от 53 кв.м. Подходящ за 3-ма възрастни или 2-ма възрасти с 2 деца.
 • Club City Suite: апартамент с отделна спалня и хол, с гледка към централните части над града. Включва една спалня и разтегателен диван в хола, на площ от 53 кв.м. Подходящ за 3-ма възрастни или 2-ма възрасти с 2 деца.
 • Club Deluxe King Room:  комфортно обзаведени стаи с гледка към небостъргачите на Сидни, на площ от 26 кв.м., с една кралска спалня.
 • Club Premier City Room: просторно, 56 кв.м. студио с гледка към косполитния Сидни и неговите небостъргачи, с една кралска спалня.
 • Club Premier Harbour Room: луксозни стаи, с гледка към операта и пристанището на Сидни, 53 кв.м. и една кралска спалня

Spacious Suites:

 • Presidential Suite: луксозният президентски апартамент  разполага с две просторни спални и прекрасна панорамна гледка към пристанището на Сидни от последния етаж на хотела. Всекидневната е издържана в модерен стил и заема цялата североизточна част на апартамента. Гостите се наслаждават на топла закуска на шведска маса всеки ден, безплатен интернет, напитки и различни бизнес услуги. В този апартаменти могат да бъдат настанени 5 възрастни или 4 възрастни с едно дете. Разполага с една кралска спалня, 2 отделни легла и разтегателен диван във всекидневната, на обща площ от 156 кв.м.
 • Deluxe Royal Suite: тези луксозни апартаменти се намират на последния етаж на хотела и са с панорамна гледка към операта и пристанището на Сидни. Гостите се наслаждават на топла закуска на шведска маса всеки ден, безплатен интернет, напитки и различни бизнес услуги. В този апартаменти могат да бъдат настанени 3 възрастни или 2 възрастни с едно дете. Разполага с една кралска спалня и разтегателен диван във всекидневната, на обща площ от 107 кв.м.
 • Royal Suite: разположени  на последния етаж на хотела, тези кралски апартаменти предлагат усещането за обширно пространство, с панорамна гледка към града и залива Walsh. Гостите се наслаждават на топла закуска на шведска маса всеки ден, безплатен интернет, напитки и различни бизнес услуги. В този апартаменти могат да бъдат настанени 3 възрастни или 2 възрастни с едно дете. Разполага с една кралска спалня и разтегателен диван във всекидневната, на обща площ от 107 кв.м.
 • Full Harbour Junior Suite: този тип студио стаи предлагат панорамна гледка към пристанището и операта на Сидни. Разполагат с една кралска спалня и са подходящи за 3 възрастни или 2 възрастни с 2 деца (има на разположение разтегателен диват).

 

Екстри

WiFi в стаята
Вътрешен басейн
Инфо бюро
Консиерж
Конферентна зала
Паркинг
Подходящ за деца
Сейф
Спа център
Стая с балкон
ФитнесПозвънете ни на

02/ 444 8882

РАБОТНО ВРЕМЕ
понеделник - петък
9:30 - 18:00 ч.
© 2021 Infinity Travel. All rights reserved.