Four Seasons Tented Camp Golden TriangleРазположен на 65 километра от международното летище Чианг Рай. Комплексът разполага с безплатен Wi-Fi интернет, с басейн тип лагуна край реката и със СПА център.

Шатрите в комплекс Four Seasons Tented Camp Golden Triangle имат самостоятелен балкон, климатик и минибар. Гостите могат да релаксират в изработена по поръчка дървена хидромасажна вана на открита тераса, покрита с навес.

Комплексът предлага 24-часова рецепция, а гостите могат да се забавляват с развлекателни дейности в градината или да релаксират с приятни СПА процедури. Другите дейности включват разходки с лодка по реката, курсове по традиционни занаяти и готварски уроци.

Ресторант Nong Yao предлага тайландски, лаоски, бирмански и западни специалитети. Насладете се на коктейл в непринудена обстановка или опитайте местни деликатеси на открито в бар Burma. Винарската изба е сграда със сламен покрив в местен стил, която разполага с колекция от международни и тайландски вина.

Настаняване

  • Deluxe Tent – 54 кв.м

Старомодна пешеходна пътека води към всяка шатрата. Луксозните шатри разполагат с изработена по поръчка дървена хидромасажна вана на открито. Шатрите са уникално декорирани в индивидуална цветова схема, дружките на вратите са като слонски бивни. Спалнята е с легло King size. Разполагат с кът с мека мебел, тераса, баня и тоалетна. Максимално настаняване 2-ма възрастни или 2-ма възрастни и едно дете. Разположени са на различни места в Campa.

  • Superior Tent – 54 кв.м

Старомодна пешеходна пътека води към всяка шатрата където дръжките на вратите са  слонски бивни Всяка шатра е уникално декорирана и обзаведена в индивидуална цветова схема. Спалнята е с легло King size или с две отделни легла. Разполагат с кът с мека мебел, тераса, баня и тоалетна. Максимално настаняване 2-ма възрастни или 2-ма възрастни и едно дете. С открита вана с гледка към градината.

Екстри

WiFi в стаята
Външен басейн
Вътрешен басейн
Паркинг
Подходящ за деца
Сейф
Спа център
Стая с балкон
ФитнесПозвънете ни на

02/ 444 8882

РАБОТНО ВРЕМЕ
понеделник - петък
9:30 - 18:00 ч.
© 2021 Infinity Travel. All rights reserved.