Grand Hotel ExcelsiorХотелът предлага безплатен паркинг и голям открит и закрит плувен басейн.

Стаите съчетават класически и модерен дизайн. Разполагат с климатик и LCD телевизор със сателитни канали. Повечето имат балкон или тераса.

Хотел Grand Excelsior се отличава с пейзажни градини, частен плаж и СПА салон. В спортния център 30 Berth Marina & Water Sports Centre можете да посетите водолазни курсове. На цялата територия на хотела е осигурена безплатна Wi-Fi връзка.

Excelsior разполага още с 3 ресторанта и 5 бара, които сервират богат избор от ястия от международната кухня, включително морски дарове и вегетариански блюда. От бара край басейна се разкрива панорамен морски изглед.

Хотел Excelsior се намира на 500 метра от главната автогара на Валета, както и на 4 километра от голфигрище Marsa. До Валета е осигурен безплатен трансфер, който се движи 2 пъти на ден, в 10:00 часа и 18:00 часа.

Настаняване

  • Standard Room – 33-38 кв.м. Предлага се с две уголемени легла или две единични.

Тези стаи са разположени на етажи 1-7. Балконите им гледат към поддържаните градини и градските стени на Валета. Към тези стаи не се предлага балкон.

  •  Deluxe Room – 33-38 кв.м. Предлага се с две уголемени легла или две единични.

Тази стая е със страничен изглед към пристанище Марсамксет и остров Маноел. Осигурен е безплатен Wi-Fi интернет. Включва работен кът.

  •  Deluxe Room Seafront with Terrace – 38 кв.м.

Тази просторна стая разполага с тераса с изглед към пристанище Марсамксет и остров Маноел. Осигурен е безплатен Wi-Fi интернет.

  •  Family Room – 60 кв.м.

Тази фамилна стая разполага с минибар, климатик и кът за сядане. Максимално настаняване: 2-ма възрастни и 2 деца.

  •  Deluxe Suite Partial Sea View – 56 кв.м.

Тази стая е с частичен изглед към пристанището Марсамксет и остров Маноел. Тя има кът за сядане с диван. Осигурен е безплатен Wi-Fi достъп. Апартаментите се намират 2-7 етаж.

  •  Royal Suite – 150 кв.м.

Намират са на 10-ия етаж. Има голяма тераса, балкон с морски изглед към пристанище Марсамксет и остров Маноел, 2 бани и трапезария с прилежаща малка баня. Осигурен е безплатен Wi-Fi интернет. Този суит разполага с 2 големи двойни легла и 1 единично сгъваемо легло.

  •  Presidential Suite – 180 кв.м.

Този луксозен и просторен апартамент има голяма тераса, балкон с морски изглед към пристанище Марсамксет и остров Маноел, 2 големи бани и трапезария с прилежаща малка баня. Осигурен е безплатен Wi-Fi интернет. Намира се на 10-ия етаж. Този суит разполага с 2 много големи двойни легла и 1 единично сгъваемо легло.

 

Екстри

All Inclusive
WiFi в стаята
Външен басейн
Вътрешен басейн
Инфо бюро
Паркинг
Подходящ за деца
Сейф
Спа център
Стая с балкон
ФитнесПозвънете ни на

02/ 444 8882

РАБОТНО ВРЕМЕ
понеделник - петък
9:30 - 18:00 ч.
© 2021 Infinity Travel. All rights reserved.