Holiday Inn Oriental PlazaНамира се на забележителна финансовата улица в Ченду, удобно разположен в Zhixuan Duan, East Avenue. Хотелът е на 5 минути път с кола до търговския център Yan Shi Kou и търговска улица Chun Xi Lu, на 30 минути път с кола от международното летище Shuangliu и на 15 минути път с кола от гара Chengdu. Линия 2 на метростанция Dongmen Bridge е в близост до хотела и лесно може да се стигне забележителностите на града. Хотелски стаи има съвременен интериор с достъп до високоскоростен WIFI, селекции на възглавници, и двоен стъклопакет.
Всички стаи имат съвременен интериор и са оборудвани с 42-инчов телевизор със сателитни канали, интернет, мини-бар, Ipod будилник и специална дограма с двоен стъклопакет, който ви осигуряват сладък сън дори в динамичния център на града.

Хотела разполага с три ресторанта, кафе и лоби бар. Свежия и динамичен фитнес център предлага маркови фитнес уреди, приятен вътрешен басейн, сауна и четири зали за игри….

Настаняване:

Double Room – 30 кв.м.
Всички стаи имат съвременен интериор и са оборудвани с 42-инчов телевизор със сателитни канали, интернет, мини-бар, Ipod будилник и специална дограма с двоен стъклопакет, който ви осигуряват сладък сън дори в динамичния център на града. Удобства: работно бюро, телефон, мини бар, машина за кафе/чай, климатик. Стаята се предлага с две единични легла или една спалня.

Superior Suite – 68 кв.м.
Разположени са между 15-27 етаж. Всички стаи имат съвременен интериор и са оборудвани с 42-инчов телевизор със сателитни канали, интернет, мини-бар, Ipod будилник и специална дограма с двоен стъклопакет, който ви осигуряват сладък сън дори в динамичния център на града. В тези стаи можете да се насладите на допълнително пространство – отделен хол с мека мебел, работен кът, самостоятелен санитарен възел с вана. Ежедневни вестници и плодове за добре дошли.

Екстри

WiFi в стаята
Вътрешен басейн
ФитнесПозвънете ни на

02/ 444 8882

РАБОТНО ВРЕМЕ
понеделник - петък
9:30 - 18:00 ч.
© 2021 Infinity Travel. All rights reserved.