Hotel NaumiNaumi Hotel е уединен хотел в Сингапур, който се състой от 73 елегантно обзаведени комфортни стаи. Разположен на 20 минути от международното летище Changi, Naumi Hotel е бутиков хотел, разположен в сърцето на централния бизнес район на Сингапур, на близко разстояние от конгресния център Suntec, пистата на Формула 1 и безброй градски търговски центрове.

На покрива на хотела има открит външен панорамен „инфинити“ басейн, разполага с три фитнес зали – кардио и тежести.

Rang Mahal, е ресторант, в който се сервира  традиционна индийска кухня,  в Naumi Bar & Lounge, можете да се насладите на висококачествен избор от вина и уискита.

НАСТАНЯВАНЕ

  • Habitat rooms – 26 кв.м

Преливат от стил, комфорт и лукс. Топлите земни тонове, екзотични дървесини, пищно стъкло, и сияйно LED осветление създават идеално бягство от градска среда. Стаята е с изглед към града, разполага със спалня с легло King size, баня с душ, тип тропически дъжд и тоалетна.

  • Oasis rooms – 30 кв.м

Отрупани са с цветове, близки до природата или са в нюанси на черно и бяло. Стаята е с изглед към града, разполага със спалня с легло King size, луксозната баня е с вана и тоалетна. Разполага със стъклени панели, които се променят от непрозрачни към прозрачни с натискането на един бутон.

  • Patio – 33 кв.м

Стая със спалня – легло King size, баня и тоалетна, самостоятелна тераса с мека мебел. Разполага със стъклени панели, които се променят от непрозрачни към прозрачни с натискането на един бутон.

  • Gabrielle and Camellia – 43 кв.м

Стая със спалня – легло King size, кът за сядане с мека мебел, луксозна баня с вана и душ, тип тропически дъжд. Вдъхновена е от Коко Шанел, мебелите в стаята са дизайнерски, с произведения на изкуството с емблематичното цвете на Коко Шанел – Камелия.

  • Eden & Nirwana – 43 кв.м

Тази стая е вдъхновена от Анди Уорхол, включва специално поръчано произведение на изкуството с хоризонта на Сингапур. Мебелите са с интересни форми и цветове. Стая със спалня – легло King size, кът за сядане с мека мебел, луксозна баня с вана и душ, тип тропически дъжд.

Екстри

WiFi в стаята
Външен басейн
Вътрешен басейн
Паркинг
Подходящ за деца
Спа център
Стая с балкон
ФитнесПозвънете ни на

02/ 444 8882

РАБОТНО ВРЕМЕ
понеделник - петък
9:30 - 18:00 ч.
© 2022 Infinity Travel. All rights reserved.