Imperial Boat HouseThe Imperial Boat House Beach Resort е разположен на спокойния Choeng Mon Beach, на Североизточния край в тропическия рай на остров Самуи.

Комплексът е изграден с уникална морска тематика и представлява 34 автентични тиково – оризови баржи, превърнати в луксозни апартаменти тип лодка. Разположен е в 7 акра тропическа градина и плажа, разполага с 210 добре обзаведени стаи и апартаменти.

Също така предлага широка гама от автентични тайландски и международни възможности за хранене, просторни зали, 2 басейна, прочутия Imperial СПА център и фитнес зала върху мекия пясъчен тропически плаж.

НАСТАНЯВАНЕ

  • Boat Suite – 91 кв.м

Boat Suite предлага свободно стояща, автентична 91 кв.м оризова баржа, която се превръща в луксозен апартамент с отделна всекидневна, кът за хранене и трюм с голяма спалня, баня и самостоятелна тераса за слънчеви бани. Разположени са най-близо до плажа, предлагат телевизор с плосък екран и пълен набор от удобства, включително безплатен Wi-Fi.

  • Honeymoon Suite – 56 кв.м

Honeymoon Suite е не само за младоженци, но и за всеки, който търси малко допълнително пространство и романтика. Предлага романтична спалня с едно двойно легло, хол с луксозна вана в средата на апартамента, с отделни душ и включва самостоятелна 12 кв.м с изглед към градината тераса. Модерно обзаведената стая се помещава в нискоетажна сграда, в непосредствена близост до плажа и предлага разнообразие от удобства, включително безплатен Wi-Fi.

  • Poolside Terrace Room – 38 кв.м

Стаята предлага 38 кв.м разгъната застроена площ и 18 кв.м тераса, спалня с двойно легло или две единични легла, с изглед към градината и басейна, съвременен дизайн и пълната гама от удобства, включително безплатен WiFi.

  • Premier Room – 39 кв.м

Предлагат 39 кв.м разгъната застроена площ и 13 кв.м тераса с изглед към градината, спалня с едно двойно легло или две единични легла. Разположени са в хотелската част в градината, близо до плажа. Стаята е добре обзаведени в модерен дизайн с пълна гама от удобства, включително безплатен Wi-Fi.

  • Superior Room – 31 кв.м

С просторна тераса с изглед към вътрешния двор. Стаите са обзаведени в класически дизайн и предлагат безплатен Wi-Fi.

 

Екстри

WiFi в стаята
Външен басейн
Подходящ за деца
Спа център
Стая с балкон
ФитнесПозвънете ни на

02/ 444 8882

РАБОТНО ВРЕМЕ
понеделник - петък
9:30 - 18:00 ч.
© 2022 Infinity Travel. All rights reserved.