Lefay Resort & SPA Lago di Garda


PRESTIGE JUNIOR SUITE

49 кв. Метра

Разположени на приземният етаж и с гледка към езерото, тези апартаменти могат да предложат безценни моменти на спокойствие и хармония. Мебелировката в апартаментите е изцяло от естествени материали, като маслинови и орехови дървета, които придават още по- голям уют.

camere_Prestige_Junior_Suite_Interior PRESTIGE JUNIOR SUITE 2

DELUXE JUNIOR SUITE

49 кв. метра

Разположени на първият етаж, всеки има частен балкон със спираща дъха гледка към езерото.

Това са най- подходящите апартаменти за онези, които търсят тишина и спокойствие, на фона на прекрасната панорама. Мебелировката в апартаментите е изцяло от естествени материали, като маслинови и орехови дървета, които придават още по- голям уют.

head_deluxe

FAMILY SUITE

73 кв. метра

Фамилните апартаменти са най- доброто решение ако планирате ваканция с децата или за тези, които предпочитат две отделни спални и бани на разположение.

EXCLUSIVE SUITE

83 кв. метра

Тези апартаменти предлагат широки пространства, елегантен интериор и разбира се прекрасна гледка към езерото.

ROYAL POOL & SPA SUITE

Тези апартаменти са от най- високата категория и разбира се отговарят напълно на очакването за пълен лукс и комфорт. В тях е съчетан уюта на естествените елементи с лукса и комфорта. Състой се от 3 спални и прекрасна гледка от частна градина и инфинити басейн.

royal_pool_spa_suite3 royal_pool_spa_suite5


Lefay Resort & SPA Лаго ди Гарда се намира в Gargnano, едно от най-живописните села покрай езерото. Комплексът е  първият носител на престижните 5-звезди. Разположен на 11 хектара природен парк в сърцето на прочутата „Riviera dei Limoni“, заобиколен от хълмове  и естествени тераси, богати на маслинови дръчвета и с изглед към езерото. 

Концепцията, която ще откриете в комплекса, съчетава средиземноморската кухня, широки открити и закрити пространства, заобиколени от красива природа и хармония. Уелнес центъра е с чувствен интериорен дизайн, за който са използвани изцяло местни материали.

 

Екстри

WiFi в стаята
Външен басейн
Паркинг
Спа център
Стая с балкон
ФитнесПозвънете ни на

02/ 444 8882

РАБОТНО ВРЕМЕ
понеделник - петък
9:30 - 18:00 ч.
© 2021 Infinity Travel. All rights reserved.