Locanda San VigilioОт 1500 г., пътешественици пристигащи на тук, биват посрещани от надпис на мраморната плоча, на входната арка, призовавайки ги „да оставят всяка тревога и работа за града“, а тук да се насладят на спокойствието, ковто може да предложи това място. Наполеон, Цар Александър II, Уинстън Чърчил, принц Чарлз, крал Хуан Карлос Бурбон, Лорънс Оливие и Вивиан Лий са само част от хората, които са потърсили убежище от стреса на живота в San Vigilio. Това място е вдъхновила художници, философи и хуманисти… и защо не и вас.

Съблазнителния чар и климат на езерото Гарда и San Vigilio са  идеалното място да се съживи и да се заредите с енергия и вътрешна хармония. Разхождайки се по алеята с кипариси имате директен достъп до парка Baia delle Sirene за една приятна разходка из между маслиновите дръвчета или да поплувате във водите на залива. За любителите на историята и изкуството, Верона може да ви предложи този скок назад във времето. За любителите на спорта и всякакви забавления на открито, има широка гама от избор- голф, разходка с лодка в езерото, езда, трекинг….

Хоте Locanda San Vigilio е разположен пред езерото. Има 12 стаи, всички различни, някои с изглед към езерото, а други с частни градини, всичко това с магическата атмосфера на San Vigilio. Хотелът има и прекрасен ресторант и таверна. 

Екстри


Позвънете ни на

02/ 444 8882

РАБОТНО ВРЕМЕ
понеделник - петък
9:30 - 18:00 ч.
© 2021 Infinity Travel. All rights reserved.