Mandarin Oriental PragueХотел Mandarin Oriental Prague се помещава във внимателно реставриран манастир, датиращ от 14-ти век.

Стаите в хотела разполагат с подово отопление, а гостите могат да избират от различни видове спално бельо и възглавници. Камериерско обслужване се предлага 2 пъти на ден, включително оправяне на леглото вечер. Тоалетните принадлежности в банята включват внимателно подбрани етерични масла.

Уникалният СПА център е единственият в света, разположен в бивш ренесансов параклис. Той предлага широка гама от СПА процедури, занимания по йога и стая за козметични процедури.

Уединеният ресторант Essensia със сводести ренесансови тавани предлага автентична азиатска и европейска кухня. Бар Barego е изискано място за питие преди вечеря и за мартини.

Настаняване

Настаняване

  • Superior Room – 32 кв.м

Стаята разполага с голямо двойно легло с кралски размери, кът с мека мебел в бароков стил, баня с вана и душ;

  • Deluxe Room – 38 кв.м

Стаята разполага с голямо двойно легло с кралски размери, кът с мека мебел в бароков стил, баня с вана и душ;

  • Deluxe Terrace Room – 40 кв.м

Стаята разполага с голямо двойно легло с кралски размери, кът с мека мебел в бароков стил, баня с вана и душ, балкон с гледка към градината на хотела;

  • Junior Suite – 52 кв.м

Този апартамент разполага с голямо двойно легло с царски размери, всекидневна с мебели в стил барок, работно бюро, баня с вана и душ и прекрасна гледка към калдъръмените улици на града;

  • Deluxe Suite – 58 кв.м

Този изключително просторен апартамент предлага много голяма всекидневна, която може да бъде затворена. Всеки един от тях отразява историческия характер на сградата и включва сводести тавани или величествени арки.

  • Moser Crystal Suite – 62 кв.м

Този апартамент разполага с голямо двойно легло с царски размери, всекидневна с мебели в стил барок, работно бюро, баня с вана и душ;

  • Oriental Suite- 74 кв.м

Това е единственият апартамент, който се намира на последния етаж на СПА сградата, под сводестите тавани на някогашната ренесансова църква. Разполага с голямо двойно легло с царски размери, всекидневна с мебели в стил барок, работно бюро, баня с вана и душ;

  • Lazar Suite- 90 кв.м

Тези апартаменти предлагат интересно разпределение на пространството с входно фоайе и просторно помещение за настаняване, което може лесно да бъде разделено. Обзавеждането включва луксозни ориенталски елементи и изискани килимчета, разпръснати над полирания паркет. Историческите сводести прозорци създават специфична атмосфера.

  • Presidential Penthouse Suite- 150 кв.м

Простира се на два етажа, на 1-ия етаж има много просторна спалня и изключително обширна баня с луксозни елементи. Дървена стълба води към хола с панорамни гледки от 3-те страни, а на четвъртата страна има френски врати, осигуряващи излаз на голяма самостоятелна тераса.

Екстри

WiFi в стаята
Външен басейн
Спа центърПозвънете ни на

02/ 444 8882

РАБОТНО ВРЕМЕ
понеделник - петък
9:30 - 18:00 ч.
© 2021 Infinity Travel. All rights reserved.