Palais NamaskarPalais Namaskar е на 25 минути път с кола от старата Медина. Той разполага с открит плувен басейн с шезлонги, уелнес център и лимузини. Безплатен частен паркинг.

Palais Namaskar предлага луксозно настаняване. Всички помещения са просторни и оборудвани с модерни удобства. Всяко помещение за настаняване включва самостоятелна баня с душ и вана.

Всяка сутрин се сервира американска закуска. Гостите могат да се насладят на местни и международни ястия в ресторанта на място. А пълна гама от напитки се сервира в бара.

Осигурени са допълнителни съоръжения, включително туристическо бюро, пране и гладене, съхранение на багаж, организиране на събития и румсървиз.

Международното летище Маракеш-Менара е на 30 минути път с кола от Palais Namaskar. Трансфер до летището може да се уреди при поискване.

Настаняване

  • DELUXE ROOM- 44 кв.м

Тази стая разполага с голямо двойно легло, всекидневна с мека мебел, баня с и душ и джакузи, гледка към градината на хотела;

  • Junior Suite- 90 кв.м

Апартаментът разполага с голямо двойно легло, всекидневна с мека мебел, баня с и душ и джакузи, гледка към градината на хотела;

  • LOUNGE SUITE- 115 кв.м

Дизайнът на апартамента излъчва съвременен стил. Включва отделна съблекалня и спалня, всекидневна с мека мебел и камина, баня с двойна вана и дълбока вана.

  • POOL SUITE-108 кв.м

Дизайнът на апартамента излъчва съвременен стил. Включва отделна съблекалня и спалня, всекидневна с мека мебел и камина, баня с двойна вана и дълбока вана и частен басейн.

  • Two Bedroom pool suite- 140 кв.м

Разполага с две спални с двойна легла, всекидневна с мека мебел и камина, баня с душ, самостоятелен басейн;

  • Pool Villa- 127 кв.м

Тази вила разполага с две спални с двойна легла, всекидневна с мека мебел и камина, баня с душ, самостоятелен басейн;

  • POOL PALACE- 210 кв.м

Този дворец разполага с едно спално помещение с голямо двойно легло, всекидневна с мека мебел, кухня и трапезария, баня с вана и душ, самостоятелен басейн с шезлонги, величествени градини.

  • MOUNTAIN PALACE- 460 кв.м

Този дворец разполага с три спални с двойни легла, всекидневна с мека мебел, кухня и трапезария с места за 6 души и обслужване от иконом, баня с вана и душ, самостоятелен басейн с шезлонги, величествени градини.

  • WATER PALACE

Този дворец разполага с три спални с двойни легла, всекидневна с мека мебел, кухня и трапезария с места за 6 души и обслужване от иконом, баня с вана и душ, самостоятелен басейн с шезлонги, величествени градини.

Екстри

WiFi в стаята
Външен басейн
Вътрешен басейн
Детски кът
Инфо бюро
Консиерж
Паркинг
Подходящ за деца
Сейф
Спа център
Стая с балкон
Тенис корт
ФитнесПозвънете ни на

02/ 444 8882

РАБОТНО ВРЕМЕ
понеделник - петък
9:30 - 18:00 ч.

© 2021 Infinity Travel. All rights reserved.