Park Hayatt BusanЗа хотела:

Намира се в квартал Haeundae  в непосредствена близост до Busan Marina и само на 2 км от плажа Haeundae.

Той разполага със скай лоби на 30-ия етаж и 2 ресторанта. Park Hyatt Busan е на 4 минути път с кола до Nurimaru на живописния остров Dongbaekseom. Изложбената зала  Busan и конгресен център (BEXCO) е на 5 минути път с кола, докато плажа Haeundae е на 6 минути път с кола от хотела. Отнема 40 минути с кола (25 км), за да се достигне до международното летище Gimhae. Климатизираните стаи са в топло бежови тонове, дърво и текстилни декори, френски дъбов паркет, с прозорци от пода до тавана, и впечатляваща гледка към града и пристанището.

Всяка стая е оборудвана с 46-инчов плоскоекранен телевизор с кабелна телевизия и диван. Банята е с 23-инчов телевизор, отделен душ и вана. Гостите могат да се потопят в закрития 20-метров басейн или да се отпуснат с масаж в Lumi Spa & Fitness, която също предлага седем стаи за процедури. Безплатен частен паркинг е на разположение на гостите на хотела.

Ресторантът на хотела се намира на 32-ия етаж, отворен тип кухня. Предлага се суши, западни и корейски ястия.

Настаняване:

  • Ocean View King/Twin – 41 кв.м.

Дърво и текстилна декорация в топли бежови тонове приветства посетителите на тази стая. Тя включва едно голямо легло и маса за хранене за двама, TV. Прозорци от пода до тавана разкриват гледка към океана и моста Gwangan. Банята включва отделен душ и вана, TV. Гостите могат да се насладят както на свободен WiFi достъп така и на достъп до фитнес центъра и закрития плувен басейн. Максимално настаняване 3-ма възрастни.

  • Park Deluxe King /Twin – 49 кв.м.

Дърво и текстилна декорация в топли бежови тонове приветства посетителите на тази стая,  включва едно голямо легло и маса за хранене за двама, TV. Прозорци от пода до тавана разкриват гледка към океана и моста Gwangan. Банята включва отделен душ и вана, TV. Гостите могат да се насладят както на свободен WiFi достъп така и на достъп до фитнес центъра и закрития плувен басейн. Максимално настаняване 3-ма възрастни.

  •   Park Executive Marinа Suite – 67 кв.м.

Ъглов апартамент, откриващ гледка към пристанището и моста Gwangan. Голяма спалня, маса за хранене и отделена всекидневна. Банята включва отделен душ и вана, TV, двойна мивка. Гостите могат да се насладят както на свободен WiFi достъп така и на достъп до фитнес центъра и закрития плувен басейн. Максимално настаняване 3-ма възрастни.

  •   Diplomat Suite Twin Suite – 154 кв.м.

Разположени на 27-мия етаж. Състои се от всекидневна с камина, трапезария с маса за 6 човека, работен кът. Прозорци от пода до тавана предоставят гледка към океана и моста  Gwangan. Банята включва отделен душ и вана, TV, двойна мивка. Гостите могат да се насладят както на свободен WiFi достъп така и на достъп до фитнес центъра и закрития плувен басейн. Максимално настаняване 3-ма възрастни.

  • Presidential Suite – 198 кв.м.

Разположени са на 29-ия етаж. Състои се от кухня, всекидневна с камина, TV, DVD, трапезария с маса за 6 човека, работен кът. Прозорци от пода до тавана предоставят гледка към океана и моста Gwangan. Банята включва отделен душ и вана, TV, двойна мивка. Гостите могат да се насладят както на свободен WiFi достъп така и на достъп до фитнес центъра и закрития плувен басейн. Максимално настаняване 3-ма възрастни.

 

Екстри

WiFi в стаята
Вътрешен басейн
Инфо бюро
Паркинг
Подходящ за деца
Сейф
Спа център
Стая с балкон
ФитнесПозвънете ни на

02/ 444 8882

РАБОТНО ВРЕМЕ
понеделник - петък
9:30 - 18:00 ч.
© 2021 Infinity Travel. All rights reserved.