POD Camps BayХотелът предлага луксозни стаи с телевизор с плосък екран и безплатен Wi-Fi достъп. Разполага с открит басейн и трансфер до летището може да бъде организиран срещу заплащане. Плажът се намира на 2 минути пеша. Всички климатизирани стаи са просторни и оборудвани с луксозни легла. В стаята има  ipod докинг станция, сателитна телевизия и DVD плейър. Барът на хотела предлага луксозни вина, както и разнообразие от коктейли. Camps Bay е прекрасен избор за хора, интересуващи се от барове, плажове и колоездене.

Настаняване

  • Classic Rooms – 34 кв.м.

Луксозни стаи със самостоятелен балкон, разкриващ гледки към двете планини: Тейбъл и Дванадесетте апостоли. Разполага с двойно легло, всекидневна с мека мебел, баня с вана или душ.Безплатен Wi-Fi е наличен във всички стаи.

  • Luxury Rooms – 40 кв.м. – 45 кв.м.

Има два типа луксозни стаи. Едните са 40 кв.м. и предлагат тераса с изглед към морето, а тези от 45 кв.м. са разположени на приземния етаж, имат вътрешен двор, място за слънчеви бани и басейн. Разполага с двойно легло, всекидневна с мека мебел, баня с вана или душ.

  • Mountain Rooms – 22 кв.м.

Предлагат гледка към планината, нямат балкон. Разполага с двойно легло, всекидневна с мека мебел, баня с вана или душ.

Екстри

All Inclusive
WiFi в стаята
Външен басейн
Паркинг
Подходящ за деца
Стая с балкон
ФитнесПозвънете ни на

02/ 444 8882

РАБОТНО ВРЕМЕ
понеделник - петък
9:30 - 18:00 ч.
© 2021 Infinity Travel. All rights reserved.