Shangri-La’s Far Eastern Plaza Hotel, TainanFar Eastern Plaza Hotel Shangri-La е в непосредствена близост до основните железопътни и автобусни гари на града и в близост до местата за пазаруване, като Far Eastern Plaza универсален магазин.

Стаите са просторни и декорирани в азиатски декор. Стилни и удобни, като предлагат достатъчно работно пространство, избор на възглавници и безплатен достъп до интернет. Рум сервиз е на разположение 24 часа в денонощието. Отпуснете се, като се потопите в басейна или се възползвате от сауната или хидромасажната вана.

За тези, които спортуват е на разположение добре оборудван  фитнес център. Far Eastern Plaza Hotel Shangri-La предлага 4 различни опции за храна и напитки. Тя варира от уютна атмосфера за общуване с коктейл до елегантна обстановка с автентична китайска кухня.

Настаняване

  • Superior room – 39 кв.м.

Елегантни стаи в азиатски декор и съвременни акценти. Тези стаи предлагат комфорт и уединение в една привлекателна, добре обзаведена среда. Удобства: Интернет, телевизор с плосък екран със сателитни канали, баня с вана и отделен душ, машина за чай и кафе.

  • Deluxe Room – 50 кв.м.

Елегантни стаи в азиатски декор и съвременни акценти. Тези стаи предлагат комфорт и уединение в една привлекателна, добре обзаведена среда, както и зашеметяваща гледка към града.  Удобства: Интернет, телевизор с плосък екран със сателитни канали, баня с вана и отделен душ със стъклена преграда, машина за чай и кафе.

  • Executive Room – 58 кв.м.

Стаите предлагат комфорт и уединение и гледка към града. Две отделни легла. Удобства: Интернет, телевизор с плосък екран със сателитни канали, баня с вана и отделен душ със стъклена преграда, машина за чай и кафе.

  • Executive Family Suite – 58 кв.м.

Стаите предлагат комфорт и зашеметяваща гледка към града. Една спалня – king-size и две отделни легла. Удобства: Интернет, телевизор с плосък екран със сателитни канали, баня с вана и отделен душ със стъклена преграда, машина за чай и кафе.

  •  Executive city view room – 58 кв.м.

Стаята предлага панорамна гледка към града. Две големи спални – king-size. Удобства: Интернет, телевизор с плосък екран със сателитни канали, баня с вана и отделен душ със стъклена преграда, машина за чай и кафе.

Екстри

WiFi в стаята
Басейн с минерална вода
Външен басейн
Вътрешен басейн
Паркинг
Подходящ за деца
Сейф
Спа център
Стая с балкон
ФитнесПозвънете ни на

02/ 444 8882

РАБОТНО ВРЕМЕ
понеделник - петък
9:30 - 18:00 ч.
© 2021 Infinity Travel. All rights reserved.