The Majestic Hotel Kuala LumpurХотелът е част от Leading Hotels. The Majestic Hotel Kuala Lumpur включва първоначалния Hotel Majestic, който е документиран като национална ценност. Тази колониална структура е построена през 1932 г. и се превръща в един от най-големите хотели на Куала Лумпур за своето време.

Хотелът разполага със СПА център, басейн, фитнес, гостна, в която гостите могат да изпият следобедният си чай, стая за четене. Пушачите и любителите на пури могат да се насладят на Cigar Room, в нея същото така се предлага и впечатляваща селекция на уиски от Шотландия, Япония и Северна Америка. The Majestic Hotel Kuala Lumpur също така разполага и с частен кино салон, в който могат да се гледат черно бели филми от 30-те години, зала за игра на карти.

За удобство на гостите, хотелът предлага луксозни автобуси, които оперират редовно до Kuala Lumpur Sentral Station, Starhill Gallery (стилен мол в търговския район –  Bukit Bintang) и Mid Valley Shopping Mall.

НАСТАНЯВАНЕ

  • Deluxe Room – 40 кв.м

Предлага се във вариант с едно двойно легло king bed или две единични. Стаята е разположена в крилото Tower Wing. Разполага с кът с мека мебел, работно бюро, баня с вана и душ кабина, и тоалетна. Стените на банята са от стъкло.

  • Junior Suite – 56 кв.м

Разположена е в крилото Tower Wing, с гледка към една от историческите забележителности на град Куала Лумпур или към градините. Разполага със спалня с легло king size, кът за сядане с мека мебел, работно бюро, баня с вана и душ кабина, и тоалетна. Стените на банята са от стъкло.

  • Governor Suite – 53 кв.м

Разполага със спалня с легло king size и отделен хол с кът за сядане с мека мебел и работно бюро,  баня с вана и тоалетна. Предлага се и континентална закуска сервирана от иконом. Намират се в крилото Majestic Wing.

  • Majestic Bedroom Suite – 100 кв.м

Разполага със спалня с легло king size и отделен хол с кът за сядане с мека мебел, маса за чай и работно бюро,  баня с вана и тоалетна. Предлага се и континентална закуска сервирана от иконом. Намират се в крилото Majestic Wing.

Екстри

Външен басейн
Спа център
ФитнесПозвънете ни на

02/ 444 8882

РАБОТНО ВРЕМЕ
понеделник - петък
9:30 - 18:00 ч.
© 2021 Infinity Travel. All rights reserved.