The Marly Boutique Hotel


Апартаменти с гледка към планината

Тези апартаменти са между 45 м² и 54 m². Просторни спални с дневна, самостоятелна баня с голяма вана и душ тип тропически дъжд. Прекраснен изглед към планинската верига.

 Апартаменти с гледка към океана

Апартаментите са между 45 м² и 54 m², с 27 m² балкон. Просторни спални с дневна, самостоятелна баня с голяма вана и душ тип тропически дъжд.

На балкона има маса за хранене, шезлонги с  изглед към Camps Bay Beach.

 Супериор апартаменти с гледка към океана

Апартаментът е с площ от 45 м² и 46 m² балкон. Просторна спалня с дневна и трапезарна маса, самостоятелна баня с голяма вана и душ тип тропически дъжд.

На балкона ще намерите  маса за хранене, външни джакузи и душ, и шезлонги.

 Делукс апартаменти с гледка към океана

Апартаментът е 66 m² с 44 m² балкон. Просторна спалня с дрешник, отделен салон, самостоятелна баня с голяма вана и душ. На балкона ще намерите  маса за хранене, външни джакузи и душ, и шезлонги.

Конферетна зала

Независимо дали става дума за среща на борда, тиймбилдинг или конференция The Marly е тук, за да  превърне събитието в незабравимо преживяване. Елегантен стил, морски бриз и изобилие от естествена светлина създават идеалната среда за оптимална производителност.

Конферетна зала с U- разположение с 16 седящи места и  8 маси с по 2 места на маса.

Оборудване в конферетната зала:

  • бял екран (1.3 х 2.2 W);
  • HD проектор;
  • Графики;
  • Хартия;
  • Безплатно WiFi;
  • Безжичен микрофон;
  • видео, телеконферентна и допълнително оборудване срещу допълнително заплащане;

Кампс Бей е разположен под планинската верига Дванадесетте апостоли, в шикозно предградие на модерното атлантическо крайбрежие. Кафенетата, баровете и непринудена  спокойна атмосфера правят това място рай, докато динамичния нощен живот привлича младите, а също и младите по душа. Той е само седем минути от центъра на Кейптаун, един от най-красивите градове в света. Camps Bay дава името си на един от най-големите и най-живописните плажове на града. Независимо дали става дума за релакс, забавления на открито, кулинарни изкушения, купони или други преживявания, които желаете, може да ги откриете точно тук.

 THE MARLY HOTEL

The Marly  е пет-звезден бутиков хотел, който разполага с 11 апартамента. Името, което носи, идва от Шато де Марли, построена през 17-ти век за отдих на Луи XIV и семейството му. Това е истински петзвезден експонат с модерен дизайн и гледка към плажа.  Различни по големина и форма огледа в апартаментите отразяват невероятните пейзажи от океана и планината, създавайки илюзията за живи картини.

 Бутукови съоръжения и услуги

The Marly може да ви предложи всичко необходимо за пълноценна почивка в шикозна обстановка, на фона на прекрасна природа.

 Ресторанти

UMI Bar– модерен японски ресторант с капацитет 200 седящи места и 40 места на уиски бара, който предлага селекция от цял свят.

Zen Zero– невероятен италиански ресторант, на брега на Атлантическия океан, в който може да откриете най- различни кулинарни шедьоври.

Paranga ресторант, в който може да намерите както местни кулинарни ястия, така и международна кухня.

Le Belle Bistro & Bakery

Екстри


Позвънете ни на

02/ 444 8882

РАБОТНО ВРЕМЕ
понеделник - петък
9:30 - 18:00 ч.
© 2021 Infinity Travel. All rights reserved.