The Ritz-CarltonТой предлага луксозни удобства, сред които са заведения за хранене от световна класа. The Lounge O2 е стилна тераса на покрива с панорамен изглед към Червения площад и Кремъл.

Големите и елегантни стаи в хотела са стилни и модерни. Завесите и осветлението се контролират електронно.

O2 Lounge в The Ritz-Carlton Moscow предлага международни и японски ястия. В ресторант Café Russe се сервират руски класически ястия, приготвени по оригинални рецепти, както и международни специалитети. Ресторант и бар Novikov предлага европейски и азиатски ястия от гостуващи готвачи.

Просторният СПА център ESPA включва хидромасажна вана, закрит басейн и 14 стаи за процедури. Кристалните осветителни тела, свещите и красивите съоръжения създават отлична атмосфера. На разположение има голямо разнообразие от СПА процедури и сауна. Налични са също фитнес център и козметичен салон.

Настаняване

  •  Deluxe Room- 42/51 кв.м

Стаята разполага с плоскоекранен телевизор, удобства за приготвяне на чай/кафе, електронни панели със сензорен екран за управление на осветлението и завесите от леглото. Има добре обзаведена баня с подово отопление, двойна мивка и отделен душ тип тропически дъжд и мраморна баня.Делукс стаите са с живописен изглед към динамичния град.

  • Superior Room- 42/51 кв.м

Елегантно проектирана и просторна стая за гости с двойно легло или две двойни легла и удобства за приготвяне на чай/кафе. Тя предлага плоскоекранен телевизор, безплатен Wi-Fi достъп и електронни сензорни панели за управление на осветлението и завесите от леглото. Има добре обзаведена баня с подово отопление, двойна мивка и отделен душ тип тропически дъжд и мраморна баня.

  • Club Room-42/53 кв.м

Тази стая има панорамен изглед към града или японската градина с изглед към атриума. Осигурени са удобства за приготвяне на чай и кафе. Банята е с две мивки, мраморна баня и отделен душ тип тропически дъжд. Отделната тоалетна и бидето, както и подовото отопление допълват усещането за лукс.

  • Executive Room- 63/80 кв.м

Апартаментът е с просторен кът за сядане и отделна спалня. Има удобства за приготвяне на чай/кафе. Банята е с две мивки, мраморна баня и отделен душ тип тропически дъжд. Отделната тоалетна и бидето, както и подовото отопление допълват усещането за лукс.

  • Carlton Suite- 129 кв.м

Този апартамент е с една спалня, с изглед към улица Тверска или живописен изглед към града. Елегантният апартамент е допълнен от просторна всекидневна зона. Разполага с удобства за приготвяне на чай/кафе и портативна музикална система iSongBook® за iPod. Апартаментът Carlton може да е свързан с допълнителна стая.

  • The Ritz-Carlton Suite- 237 кв.м

Този апартамент с една спалня и допълнителна всекидневна зона с изглед към града. Разполага с удобства за приготвяне на чай/кафе и портативна музикална система iSongBook® за iPod. Апартаментът Ritz-Carlton може да е свързан с допълнителна стая.

  • Executive Studio Suite-63/80 кв.м

Апартаментът е с просторен кът за сядане и отделна спалня. Има удобства за приготвяне на чай/кафе. Банята е с две мивки, мраморна баня и отделен душ тип тропически дъжд. Отделната тоалетна и бидето, както и подовото отопление допълват усещането за лукс.

Екстри

WiFi в стаята
Външен басейн
Инфо бюро
Паркинг
Сейф
Спа център
Стая с балкон
ФитнесПозвънете ни на

02/ 444 8882

РАБОТНО ВРЕМЕ
понеделник - петък
9:30 - 18:00 ч.
© 2021 Infinity Travel. All rights reserved.