The Ritz – Carlton SantiagoRitz Carlton Santiago предлага луксозен спа-център на покрива с изглед към планината и града. Удобствата включват отопляем закрит басейн и хидромасажна вана. Има 4 ресторанта.

Стаите в Сантяго Ritz Carlton са с класически стилен интериор. Те разполагат с просторна всекидневна и трапезария. Прекрасен изглед към града от стаите.

Гостите могат да се насладят на иновативни ястия и внимателно проектирани специалитети, приготвени с помощта на местни продукти в Estro Restaurant. На коктейли и голямо разнообразие от вина, можете да се насладите в модерна атмосфера на Bar 100°.

Гостите могат да се отпуснат в джакузито на покрива, взирайки се в звездите през големите прозорци на СПА центъра. Те също могат да се възползват от възможностите за фитнес център. Децата могат да играят Nintendo Wii в стаите при поискване.

Настаняване

  • Deluxe room- 40 кв.м

Стаята разполага с голямо двойно легло или две отделно легла, кът с мека мебел и работно бюро, баня с вана и душ;

  • Club Room – 40 кв.м

Стаята разполага с голямо двойно легло или две отделно легла, кът с мека мебел и работно бюро, баня с вана и душ, гледка към града.

  • Junior Suite – 50 кв.м

Този апартамент разполага с голямо двойно легло или две отделно легла, кът с мека мебел и работно бюро, баня с вана и душ, гледка към града;

  • Executive Suite – 60 кв.м

Този апартамент разполага с голямо двойно легло или две отделно легла, кът с мека мебел и работно бюро, баня с вана и душ, гледка към града;

  •  Presidential Suite- 180 кв.м

Президентският апартамент разполага с голямо двойно легло (при поискване апартаментът може да се съедини със стая), всекидневна и трапезария, дрешник, две бани с вана и душ, гледка към града;

Екстри

WiFi в стаята
Вътрешен басейн
Детски кът
Паркинг
Подходящ за деца
Сейф
Спа център
Стая с балкон
ФитнесПозвънете ни на

02/ 444 8882

РАБОТНО ВРЕМЕ
понеделник - петък
9:30 - 18:00 ч.
© 2021 Infinity Travel. All rights reserved.