Bärenhotel, Valdaora KronplatzВ хотел Bären във Валдаора, в подножието на ски и туристическия курорт № 1 на Южен Тирол – Kronplatz, ще изпитате истински лукс със спокойствие, гостоприемство, благодарност и близост до природата.

Разположен във Валдаора, директно до ски пистите и предлага отлични условия за ски спортове. Може да се възползвате от лифт, който ще ви отведе до по-големи висооочини. Bärenhotel разполага с редица удобства, включително целогодишен басейн, сауна, фитнес център и частно пристанище за хеликоптери.

Bärenhotel участва в лигата на най-добрите уелнес хотели в Доломитите.  Любителите на сауната могат да избират измежду шест сауни, да бъдат заобиколени от приятни пара или да усетят енергията на водата върху кожата, когато правят терапия с Кнайп. 

Всички стаи в хотела са със самостоятелна баня и балкон. Очакват ви 5-звездни хотелски стаи, включително луксозни апартаменти, панорамни апартаменти, разполагат с мечтания панорамен балкон или тераса. Те ви канят да се насладите на най-доброто пейзажно кино. В целия комплекс е осигурен и безплатен WiFi.

Хотелът има издаден COVID протокол и спазва високо ниво на хигиена.

Екстри


Позвънете ни на

02/ 444 8882

РАБОТНО ВРЕМЕ
понеделник - петък
9:30 - 18:00 ч.
    © 2024 Infinity Travel. All rights reserved.