Bad Moos Dolomites Spa Resort, SestoРазположен директно на ски пистата в ски зоната Tre Cime / Drei Zinnen Dolomites, Bad Moos Dolomites Spa Resort е мястото, където отлично ще съчетаете ски и СПА почивка в едно.
Заобиколен от гори, Bad Moos – Dolomites стои на входа на природния парк Drei Zinnen / Tre Cime, част от Доломитите, обект на световното наследство на ЮНЕСКО. Това е един от оригиналните спа хотели в Южен Тирол, предлагащ собствени серни извори и цялостни здравни програми. Спа и уелнес зона на курорта е просторна и предлага висококачествени процедури. 

Хотелъ е разположен директно на ски писта и предлага 100 км писти и изобилие от панорамни склонове между Vierschach на север и Padola на юг. Можете да получите достъп до най-добрите писти на Хелм и Ротванд, включително най-стръмната писта в Южен Тирол, директно от хотела.

За скиорите, които искат още повече, има безплатен Ski Pustertal Express, който отвежда скиорите от ски курорта Drei Zinnen Dolomites до ски курорта Kronplatz на всеки 30 минути. Така може да съчетаете 200 км писти за един ден директно от хотела.

Bad Moos – Dolomites е един от най-добрите хотели в района Drei Zinnen на Доломитите. Курортът предлага прекрасна гледка към близките доломити Sexten, включително планината Хелм, където се намира хотелът, и връх Ротванд.

Хотелът Bad Moos Dolomites Spa Resort е разположен в подножието на трите върха на Лаваредо и предлага комфортни стаи, апартаменти и апартаменти с панорамна гледка към околните Доломити. Стаите са обзаведени в висококачествен алпийски стил и всички те с невероятна 360 ° гледка към околните планини.

Храма на Термесана е приказна обстановка на чисто лъчезарно здраве, където спокойствието на природата се влива свободно в спа центъра като тази най-първична същност: водата. Концепцията за красота се основава на вода и на метод, който съчетава древните традиции с иновативни техники. Тук ви очаква професионален екип, който предлага персонализирани решения и  лечения. На разположение е и частна СПА хижа, където може да се уедините. Там ви очаква сауна с зашенетяваща панорамна гледка.

Хотелът също предлага сауна, външен, вътрешен, детски басейн и фитнес център.

Хотелът има издаден COVID протокол и спазва високо ниво на хигиена.

Служителите на хотела са с маски и спазват стрикнто всички мерки за сигурност.

Стаите се почистват и дезинфекцират с професионални и специални почистващи препарати срещу вируси. На редовни интервали стаите се дезинфекцират с озон.

Редовна дезинфекция на общите части (поне 2 пъти на ден) на така наречените „критични точки“ с професионални почистващи препарати: дръжки на врати, первази, первази и др. Общите части са  организирани по такъв начин, че гостите да имат възможност да пазят разстояние от поне 1 метър от останалите гости.

Взети са всички превантивни мерки за да може да се чувствате сигурни и спокойни по време на престой.

Екстри


Позвънете ни на

02/ 444 8882

РАБОТНО ВРЕМЕ
понеделник - петък
9:30 - 18:00 ч.
    © 2024 Infinity Travel. All rights reserved.