Excelsior Dolomites Life Resort, S. VigilioExcelsior Dolomites Life Resort се намира в Сан Вигилио ди Маребе, само на 10 метра от ски пистите Pedagà Piz de Plaies.

Ще получите достъп до 119 километра склонове на Plan de Corones. Plan de Corones е пряко свързан с още 40 км склонове на известната Селаронда. В стаята за ски се предлагаме отопляеми нагреватели за обувки и шкафче за всяка стая. При резервация можете да се възползвате от частни уроци по ски от сертифициран инструктор по ски. 

Уелнес центърът е разположен на 5 етажа със страхотна панорамна тераса в горната част, откъдето ще може да се насладите на зашеметяваща гледка.

Всеки етаж на уелнес центъра Castello di Dolasilla има уникален дизайн. По време на престоя си ще може да ползвате закритият плувен басейн, сауната и зоната за релакс, които са на разположение безплатно за гостите на хотела. Съща така на ваше разположение са фитнес и детския клуб.

Стаите и апартаментите са просторни и декорирани в традиционен планински стил, с паркет и дървени мебели. Всеки от тях предлага LCD телевизор и балкон или частна градина.

Excelsior Dolomites Life Resort организира безплатни седмични екскурзии през цялата година. През зимата също така е на разположение безплатно затоплено ски подлог с нагревател за обувки.

Хотелът предлага безплатен външен паркинг, а на разположение също е и гараж. 

Хотелът има издаден COVID протокол и спазва високо ниво на хигиена.

В съответствие с регионалните и национални здравни и хигиенни разпоредби, хотела е предприел множество предпазни мерки, за да гарантира  на гостите си една сигурна и спокойна почивка.

За да гарантира както вашето здраве, така и здравето на служителите, хотела за пореден път засили хигиенните си предпазни мерки.
Служители се тестват за Covid 19 на редовни интервали и се обучават на правилното поведение с мерките за безопасност.
Преди всяко пристигане стаите се почистват старателно и се дезинфекцират.
Всички общи части също се дезинфекцират непрекъснато. За целта хотелът е оборудван със специални устройства за дезинфекция на въздух в помещенията от компанията „Swiss Hygiene Technologies“, които почистват и дезинфекцират  пространства по естествен и екологичен начин и неутрализират всички повърхности.
Поставени са дозатори за дезинфектанти в различни места в хотела.

В ресторанта се спазват предписаните безопасни разстояния между масите, а обслужващия персонал носи маски.

Ски зоната Plan de Corones е подготвила всичко според най-високите хигиенни стандарти и е въвела необходимите мерки за безопасност в ски лифтовете и по пистите, за да можете да се насладите на безгрижна ски ваканция.

Екстри


Позвънете ни на

02/ 444 8882

РАБОТНО ВРЕМЕ
понеделник - петък
9:30 - 18:00 ч.
    © 2024 Infinity Travel. All rights reserved.