Falkensteiner Hotel KronplatzОт любителите на планините за любителите на планината – курорт Kronplatz, вдъхновен от страстта на южнотиролските легенди за планински спортове, разнообразието на планините в Южен Тирол и творчеството на звездния дизайнер Матео Тун.

Новият 5-звезден хотел Falkensteiner Kronplatz ще се отвори на 17.12.2020 г. и ще бъде само за възрастни.

В непосредствена близост до хотела е и кабинковият лифт. С общо 119 километра ски писти, Kronplatz е една от най-добрите дестинации за зимни спортове. 

Разположен в Рискон, хотел Falkensteiner Kronplatz разполага с ресторант с отворена кухня и фитнес център. Хотелът предлага денонощна рецепция, целогодишен басейн на покрива и зона за слънчеви тераси. Също така разполага със СПА и уелнес център, съчетаващ в себе си философията на 4-те планински елемента. Хотелът разполага с 25 мертов спортен басейн, басейн на покрива с изглед към Kronplatz, панорамен салон на покрива, фитнес зала, стая за йога, 8 стаи за красота и лечение, частен СПА суит с хол и камина, фнландска сауна на открито с гледка към планината и хамам.

Хотелът изненадва свойте посетители и с вътрешна стена за катерене.

Хотелът разполагага общо с 97 просторни и слънчеви стаи и апартаментите, оборудвани с всички необходими удобства.

Изпитайте срещата на върха на удоволствието със специалните кулинарни предложения в ресторант Kronplatz, фокусирани върху иновативната южнотиролска кухня и допълнени от вкусови акценти от страните с най-високите планини в света. От Япония до Тибет, Перу, Аржентина и Танзания до Аляска, във Falkensteiner Hotel Kronplatz ще изпитате иновативно и вълнуващо пътешествие в трапезарията в средата на Южнотиролските планини.

Хотелът има издаден COVID протокол и спазва високо ниво на хигиена.

Разработени са стандарти и процеси заедно с вътрешни и външни експерти, за да бъде вашата почивка във Falkensteiner безопасна, приятна и комфортна.

 

Екстри


Позвънете ни на

02/ 444 8882

РАБОТНО ВРЕМЕ
понеделник - петък
9:30 - 18:00 ч.
    © 2024 Infinity Travel. All rights reserved.