Kronplatz Resort Hotel KristallПрекарайте своята незабравима ски ваканция в Южен Тирол. Kronplatz Resort Hotel Kristall е 4-звезден хотел с голям, добре оборудван уелнес център. Той предлага просторни стаи с елегантен интериор.

Помещенията в хотел Kristall са широки и модерни, със самостоятелен санитарен възел и сателитна телевизия. Някои стаи са с балкон, а други с изглед към Доломитите.

Уелнес центърът включва закрит отопляем басейн, открита хидромасажна вана и сауна. На разположение са също финландски, турски и билкови бани, маски за лице, маникюр, педикюр и богат избор от масажи.

През зимата Kristall предлага отличен достъп до ски пистите в планината Кронплац. Това е едно от най-подходящите места за скиори и сноубордисти. Има ски писти с различна височина и нива, подходящи за всеки един посетител. Може да се възползвате от седалковият лифт до хотела.

Общественият транспорт спира само на 150 метра от хотела.

Гурме ресторантът сервира традиционни специалитети от региона и класически италиански ястия, приготвени с местни продукти.

Хотелът има издаден COVID протокол и спазва високо ниво на хигиена.

Всички служители на хотела носят маски. 

Ресторантите са просторни, така че може да се спазва необходимото разстояние между масите без никакви проблеми. 

Всички служители в ресторанта носят маски и спазват високо ниво на хигиена. На блок масите  служителите и всички гости трябва да носят маска за лице.

Спазва се специална процедура за почистване и дезинфекция на всяка стая, като се обърща специално внимание на зоните за контакт с ръце.

Хотелът е оборудван със специални устройства за дезинфекция на въздух в помещенията от компанията „Swiss Hygiene Technologies“, които почистват и дезинфекцират  пространствата.

Взети са всички превантивни мерки за да може да се чувствате сигурни и спокойни по време на престой.

Екстри


Позвънете ни на

02/ 444 8882

РАБОТНО ВРЕМЕ
понеделник - петък
9:30 - 18:00 ч.
    © 2024 Infinity Travel. All rights reserved.